5 “nabadzīgas” sievietes pazīmes, jeb kad viņa cenšas ietaupīt uz sava rēķina

Kopts sievietes izskats ne vienmēr atbilst summai, kas iztērēta viņas tēlam. Tomēr ir daži elementi, kas var neviļus atklāt vēlmi ietaupīt uz sevi.

Lūk, pieci galvenie aspekti, kam jāpievērš uzmanība:

Pārmērīgi daudz zelta rotaslietu

Daudzi no mums ir pamanījuši dāmas, kas nēsā nesamērīgi daudz zelta rotaslietu. Šī statusa pazīme, kas mantota no pagātnes, ne vienmēr harmoniski apvienojas ar kopējo stilu.

Ir svarīgi atcerēties, ka izsmalcinātība ne vienmēr ir saistīta ar kvantitāti, un pat antīkas rotaslietas var izskatīties stilīgi, ja tās harmoniski iekļaujas tēlā.

 

Nekvalitatīva bižutērija

Tēla papildināšana ar aksesuāriem ir māksla, kas prasa gaumi un spēju atlasīt detaļas. Ir svarīgi, lai pat lētas rotaslietas izskatītos pieklājīgi un atbilstu sievietes vecumam un stilam.

Nekopti mati

Neatkarīgi no apstākļiem netīri mati uzreiz sabojā kopējo iespaidu. Kopti un tīri mati ir laba izskata pamatā.

Slavenu zīmolu viltojumi

Valkājot drēbes ar kliedzošiem slavenu zīmolu logotipu viltojumiem, var ievērojami samazināt tēla izmaksas.

Tomēr labāk izvēlēties kvalitatīvu  bāzes apģērbu bez apdrukas un uzrakstiem.

Nepiemērots grims

Spilgts un nevīžīgs grims var likt sievietei izskatīties bezgaumīgi, it īpaši, ja tas neatbilst situācijai vai ir veikts nepareizi.

Ir svarīgi iemācīties izvēlēties grimu tā, lai tas harmonizētu ar koptēlu un uzsvērtu tavus ārējos dotumus.

Ja tavā tēlā ir viens no šiem punktiem, tas nav nav kritiski, taču vairāku punktu kombinācija var būtiski ietekmēt to, kā citi uztver tavu izskatu.

Tiesa, katra sieviete pati izlemj, cik svarīgs viņai ir apkārtējo viedoklis, taču izskats bieži vien spēlē izšķirošu lomu, kad veidojas pirmais iespaids par cilvēku.

Ja tev noderēja šī informācija, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos. Būsim priecīgi arī par taviem komentāriem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment