Sieviete, kura dzīvo daudzstāvu namā Ropažos dodoties uz pagrabstāvu ieraudzījusi nepatīkamu skatu

Sieviete, kura dzīvo daudzstāvu namā Ropažos dodoties uz pagrabstāvu ieraudzījusi nepatīkamu skatu. Viņa, protams, nolēmusi neklusēt un izteikt savas domas par redzēto. 

Ausma dzīvo daudzstāvu mājā Ropažos. Pirms aptuveni trim gadiem par ievērojamu naudas summu tika veikta ēkas vienkāršotā renovācija.

Tomēr aiz tagadējās skaistās, glaunās un nosiltinātās fasādes slēpjas neizremontēts, drēgns pagrabs, kas ir piesūcies ar mitrumu un kurā sākušas izplatīties pelējuma sēnes.

Gan Ausma, gan kaimiņš Māris, kā arī citi dzīvokļu īpašnieki uzticējās apsaimniekotājam – Ropažu novada pašvaldības kapitālsabiedrībai “Vilkme”, ka projekts, kura vērtība ir vairāki simti tūkstošu eiro, tiks īstenots bez problēmām un pienācīgā veidā.

Lasi vēl: Dzimšanas datums: Kas tev varētu radīt grūtības dzīvē

SIA “Vilkme” namu pārvaldītāja Baiba Pirtniece skaidro: “Projekts tika īstenots ar “Altum” atbalstu, un, kā zināms, “Altum” ļoti rūpīgi izvērtē visus dokumentus, lai nepieļautu pārkāpumus.

Atgādināsim, ka pelējums uz sienām nodara lielu kaitējumu ķermenim, taču ne visi par to zina. Bieži vien cilvēki neapzinās, ka tieši pelējums izraisa viņu kaites un saslimšanas, un tikmēr pasliktinās veselība.

Pelējums ir melni, pelēki vai tumši traipi uz vannas istabu, virtuvju un dzīvojamo istabu sienām, šajā gadījumā pagrabā, ko izraisa mikroskopisku sēnīšu savairošanās. Pelējums jums no neredzamām sporām, kas vienmēr atrodas āra un iekštelpu gaisā.

Mājas renovācija tika veikta atbilstoši projektam, kurā bija iekļauta fasādes siltināšana, koplietošanas telpu logu un durvju nomaiņa, atsevišķu dzīvokļu logu nomaiņa ar iebūvētu ventilācijas sistēmu un zibensaizsardzība.

Dienas, kurās nekādā gadījumā nevajadzētu aizdot naudu: jūs radīsiet nabadzību

Projektā nebija paredzēts izbūvēt atsevišķu ventilāciju, piemēram, rekuperatoru uzstādīšanu. Dzīvokļu īpašniekiem ir tiesības iepazīties ar projekta dokumentāciju, un to var izdarīt SIA “Vilkme” birojā.”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment