Dzimšanas datums: Kas tev varētu radīt grūtības dzīvē

Dzimšanas datumam ir milzu spēks, kas var ietekmēt ne tikai tavu dzīves ceļu un izvēles, bet arī likteni un personīgās tendences. Uzzini, kādu piesardzību tas paredz, lai labāk saprastu, kā šo ietekmi izmantot savā labā un izvairītos no iespējamām kļūdām!

 

JA ESI DZIMIS 1., 6., 15., 17., 23., 30. DATUMĀ: Spēlēt kārtis nav ieteicams. Izvairies uzticēties svešiem cilvēkiem: bieži viņi ir tavu problēmu cēlonis. Nedrīkst akli sekot jebkuram mīlas aicinājumam.

Finansiālajos jautājumos esi uzmanīgs, citādi tevi var apmānīt. Veselība ir vissvarīgākais, par ko jārūpējas. Ja kaut kas nesanāk, neesi bēdīgs – tas var izrādīties uz labu.

JA ESI DZIMIS 2., 4., 19., 27., 28., 31. DATUMĀ: Dzīvo taupīgi un izvairies no pārmērīgas al**hola lietošanas un sm**ēšanas – tās ir nevajadzīgas greznības.

Strādājot, saglabā līdzsvaru un pasargā sevi no pārslodzes. Neiesaisties svešos jautājumos, lai izvairītos no nepatikšanām. Paļaujies vairāk uz sevi!

Tuvojoties Miķeļsvētkiem izvairieties no šīm darbībām, lai sev nepiesaistītu naktīs murgus un nepatikšanas ģimenes dzīvē

Nekad neriskē lieki, vienmēr esi piesardzīgs. Tavi bērni būs tava lielākā laimes un prieka avots, tāpēc pievērs viņiem uzmanību.

JA ESI DZIMIS 3., 8., 10., 12., 21., 22., un 25. DATUMĀ: Nepārspīlē ar al**hola lietošanu, jo reibumā var gadīties izdarīt ko tādu, par ko vēlāk nāksies nožēlot.

Tev varētu būt veiksme loterijās, bet lielākoties laimesti būs nelieli. Neļaujies skumjām. Agras laulības šajā laikā dzimušajiem nav labākā izvēle.

JA ESI DZIMIS 5., 9., 13., 18., 24., 29. DATUMĀ: ja arī tava dzimšanas diena ir kādā no šiem datumiem, ir īpaši jāuzmanās no neliešiem. Tāpat nesaasini attiecības ar slepenu ienaidnieku, jo tu esi viegli ievainojams cilvēks.

Riskēt toties tu vari – tev, visticamāk, uzsmaidīs veiksme. Neaizņemies naudu no augļotājiem – riskē nonākt parādu jūgā. Tici savam mīļotajam cilvēkam un nenodari viņam sāpes ar savām nemitīgajām šaubām.

Cik ilgi dzīvo dažādas suņu šķirnes? Atklāju šķirnes, par kurām iepriekš nezināju

JA ESI DZIMIS 7., 11., 14., 16., 20., un 26. DATUMĀ: tev jāvairās no pārmērībām mīlas lietās. Vairāk pacietības attiecībās ar mājiniekiem! Tev var nākt par labu ceļojumi. Ja cītīgi mācīsies, vari gūt panākumus zinātnē un mākslā.

“Kas tur adrenalīna! Dabas pirmatnīguma noskaņa!” – latviešu dabas fotogrāfs, naktī pēc Pilnmēness, ticis pie unikāliem video kadriem

Neuzstiep citiem savus uzskatus, mācies ieklausīties citu viedoklī un pārliecībās. Droši atklāj savu mīlestību – tev atbildēs ar to pašu. Grūtā brīdī nekrītu izmisumā, jo uzticams draugs tev allaž palīdzēs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment