Video. Mērniekam Valkas mežā darbi beidzas ar pamatīgu izbīli: viņam uzbrucis plēsējs

Foto – Pixabay

Laiku pa laikam mēs dzirdam par to, ka mežā cilvēki sastopas ar meža zvēriem, kas, saprotams, ir tikai normāli. Bet, vai mēs bieži rēķināmies ar to, ka šīs tikšanās var kļūt pat ļoti biedējošas?

Žurnāls “Medības” raksta, ka esot saņēmis video un balss ierakstu, kurā tika pausts, ka “mērnieks ticis gandrīz apēsts”. Trakie notikumi norisinājušies kādā no mežiem Valkas novadā, netālu no Omuļiem.

Izrādās, ka mērnieks, veicot savus darba pienākumus, bijis mežā un saticies tur ar plēsēju. Un nevis šādu tādu, bet gan lāceni, kurai vēl piedevām bijuši blakus lācēni. Lāču mamma esot metusies mērniekam virsū, un tikai pēdējā brīdī nesaprotamu iemeslu dēļ – apstājusies, tikai apmēram 2 metrus no viņa. Pēc tam viens no lācēniem esot uzskrējis netālu esošajā kokā, ko pārbiedētais mērnieks arī nofilmējis.

Foto – Pixabay

Žurnāla “Medības” publicētajā video tiek stāstīts, ka vienmēr jāatceras – lācis ir meža valdnieks. Tas nav tikai skaists dzīvnieks, tas ir ļoti spēcīgs un ļoti veikls meža iemītnieks.

Ko sievietes lūpu forma var atklāt par viņas raksturu: man pilnīgi sakrita ar 4. tipu

Žurnāla redakcija skaidro, ka rudenī, gatavojoties sagaidīt ziemas mēnešus, lāči meklē barību, lai uzkrātu tauku rezerves, tāpēc tie ir daudz aktīvāki un pārvietojas arī plašākā reģionā. Tāpat arī, ņemot vērā, ka tieši rudens periodā mežā ir daudz vairāk cilvēku, nekā ierasts, jo tie dodas sēņot, tikšanās ar meža zvēriem, tajā skaitā – lāčiem, kļūs aizvien biežākas.

Skaties video:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment