Šajās nedēļas dienās visbiežāk dzimst cilvēki, kuriem ir jāpārvar smags posms, lai dzīvē ko sasniegtu

Kāpēc dažiem cilvēkiem vienmēr nepaveicas? Daži cilvēki, šķiet, pastāv zem veiksmes zvaigznes un viegli tiek cauri jebkurai dzīves situācijai, savukārt citi saskaras ar grūtībām ik uz soļa. Numerologi uzskata, ka šajā jautājumā galvenā loma ir dzimšanas datumam.

Izrādās, ka konkrētos datumos dzimušie visu mūžu var just, ka veiksme paiet garām.

Ja esat dzimis 1., 3. un 21. datumā

Šajos datumos dzimušie bieži uzskata, ka Visums ir burtiski pret viņiem. Viņiem šķiet, ka viss nenotiek tā, kā vajadzētu. Patiesībā neveiksmju iemesls ir viņu dzīves uztvere un attieksme pret to.

Šīs personas bieži nepamana likteņa pazīmes un iet pret straumi, kas rada iespaidu, ka neveiksmes viņus vajā ik uz soļa. Tā vietā, lai uzticētos liktenim un mēģinātu saskatīt notiekošā pozitīvo pusi, viņi dod priekšroku pretoties, un tas tikai pasliktina situāciju.

 

Dzimusi 7., 11., 15., 25. un 29. datumā

Šķiet, ka šajos datumos dzimušie piesaista neveiksmes. Viņi bieži rada sev problēmas, traucējot panākumiem. Šādi cilvēki mēdz sarežģīt savu dzīvi un likt šķēršļus saviem mērķiem.

Viņiem vajadzētu pievērst uzmanību savām darbībām un ieradumiem, kas var būt viņu grūtību cēlonis. Reizēm, lai piesaistītu veiksmi, pietiek mainīt attieksmi pret dzīvi un beigt likt spieķi savos riteņos.

 

Dzimis 18. datumā

Tas ir tas, kurš noteikti ir vainīgs savās nepatikšanās! Domas, arī negatīvās, bieži materializējas realitātē, radot ap cilvēku neveiksmes atmosfēru.

Šie cilvēki bieži saka tādas frāzes kā “Es to zināju” vai “Ai, atkal nesanāca, kas pastiprina negatīvo pasaules uztveri. Tiem, kas dzimuši 18. datumā, jāiemācās kontrolēt savas domas un vārdus, lai pārstātu piesaistīt nepatikšanas.

Lasi vēl: Latvijas likumsargi izplata būtisku ziņu par sodu nomaksu CSN pārkāpuma gadījumā

 

Kā tikt galā ar sliktu veiksmi?

Ja atpazīstat sevi šajā sarakstā, nevajag izmisumā. Ir svarīgi neignorēt likteņa zīmes un iemācīties būt atvērtākam pozitīvām pārmaiņām. Vērojiet savas domas un vārdus, jo tie var spēcīgi ietekmēt jūsu dzīvi.

Numerologi uzskata, ka mums ir spēks mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Iemācieties saskatīt dzīvē pozitīvus mirkļus, uzticieties likteņa zīmēm – un pamanīsiet, kā neveiksmes pamazām atkāpjas un nomainās ar panākumiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment