Mazā pirkstiņa garums atklāj visu patiesību par jums

Vai esat kādreiz skatījies uz savām rokām un domājuši, ko tās var pastāstīt par jūsu iekšējo pasauli? Ir pārsteidzoši domāt, ka kaut kas tik vienkāršs kā jūsu mazā pirkstiņa garums var sniegt ieskatu jūsu personībā.

Galu galā mūsu rokas ir unikālas, tāpat kā mūsu personības iezīmes. Patiesībā hiromantija jau sen ir izmantota kā instruments cilvēka rakstura slēpto aspektu izpētei, jo tiek uzskatīts, ka katrs pirksts ir saistīts ar dažādām planētām, enerģijām un dzīves aspektiem.

Pirms ķeramies pie interpretācijas, paceliet roku un salīdziniet mazā pirkstiņa garumu ar zeltneša pēdējā locījuma vietu (galu). Salīdzinājums palīdzēs jums saprast, kas slēpjas aiz jūsu personības tipa.

1. personības tips: mazais pirksts un zeltneša pēdējā falanga ir vienādi

Ja jūsu mazais pirkstiņš ir vienā līmenī ar zeltneša pirkstu, jūs esat viens no tiem, kas dzīvē dabiski tiecas pēc līdzsvara. Jūs, visticamāk, labi jutīsieties vidē, kurā valda kārtība un harmonija. Haoss var jūs apgrūtināt, un jūs cītīgi strādājat, lai radītu iekšējo un ārējo pasauli bez nevajadzīga stresa. Saskaņā ar pētījumu, cilvēk, kuri izrāda augstu organizētības līmeni, parasti ir zemāks stresa līmenis un lielāka apmierinātība ar savu ikdienas dzīvi.

Jūs, iespējams, esat no tiem cilvēkiem, kuri izbauda klusus brīžus – vai tā būtu rīta tēja, vai pastaiga klusā parkā. Jūsu mierīgais dzīvesveids attiecas arī uz lēmumu pieņemšanas procesu. Jūs esat pārdomāts un analītisks, rūpīgi izsverat visas iespējas, pirms izvēlaties vienu vai otru ceļu. Lai gan jums piemīt gan intravertākās, gan ekstravertākās tieksmes, jūs atrodat līdzsvaru starp abām izpausmēm, izpaužot sevi, kad tas ir nepieciešams, bet nekad piespiedu kārtā. Šī harmoniskā personības iezīmju kombinācija ļauj jums tikt galā ar sarežģītajām dzīves situācijām ar grāciju un mieru.

2. personības tips: Mazais pirkstiņš garāks par zeltneša pēdējo pirksta falangu.

Apsveicam, ja jūsu sārtums sniedzas tālāk par jūsu zeltneša pēdējo pirkstu! Jums ir magnētiska personība, kas piesaista citus. Dāsnums ir viena no jūsu spēcīgākajām īpašībām, un cilvēki, iespējams, apbrīno jūsu spēju dot, negaidot neko pretī. Jūsu šarms un sociālā grācija padara jūs par efektīvu komunikatoru, cilvēku, kurš bez piepūles var likt citiem justies redzamiem un sadzirdētiem.

Interesanti, ka pētījums atklāja, ka dāsni un pārliecināti cilvēki mēdz veidot spēcīgākas, ilgstošākas attiecības. Tas ir tāpat kā jūs — jūs novērtējat dziļas, nozīmīgas attiecības. Neskatoties uz jūsu atklātību, jūs paturat dažas domas un emocijas pie sevis. Tevī ir kaut kas noslēpumains, jo tu atklāj sevi tikai tiem, kas ir izpelnījušies tavu uzticību. Tu esi racionāls domātājs, spēj saglabāt vēsumu sarežģītās situācijās, un tev patīk pārvērst dzīves izaicinājumus izaugsmes iespējās.

Lasi vēl: Mājā ir mušas, odi un mušiņas. Es jums parādīšu noderīgu triku, kas palīdzēs ātri un uz visiem laikiem no tām atbrīvoties

Cenšoties dzīvot autentiski un aptvert savas unikālās īpašības, jūs varat gūt maksimālu labumu no katras dienas. Jūsu piedzīvojumu gars alkst aizraušanās, un jūs nekautrējaties izmēģināt kaut ko jaunu vai pārkāpt pazīstamā robežas.

Personības tips 3: mazais pirksts ir īsāks par zeltneša pēdējo falangu

Ja tavs mazais pirksts ir īsāks par zeltneša pēdējo falangu, visticamāk, tu esi dziļi jūtošs cilvēks un pieskaņojies apkārtējo cilvēku emocionālajam fonam. Empātija jums rodas dabiski, un jūs varat atklāt, ka cilvēki vēršas pie jums, lai saņemtu padomu vai vienkārši dalītos savās problēmās jūsu laipnās, saprotošās dabas dēļ.

Jūs esat jutīgs ne tikai pret savām, bet arī citu cilvēku emocijām. Dažreiz šī paaugstinātā jutība var likt jums spēcīgi reaģēt stresa situācijās. Bet jūsos ir kaut kas skaists: jūs pastāvīgi pilnveidojaties un laika gaitā iemācāties graciozi pārvaldīt savas emocijas. Pasaulei ir vajadzīgs vairāk klausītāju, un jūs šo lomu piepildāt ar līdzjūtību un rūpēm, vienmēr cenšoties saprast, nevis spriest.

Lasi vēl: Dzīve pagriezīsies par 180 grādiem: eksperti nosauc 4 Zodiaka zīmes, kas uzkāps uz laimes takas

Lai gan jums ir tendence būt intravertam, tas nenozīmē, ka izvairāties no saiknēm. Gluži pretēji, jūs ļoti novērtējat attiecības un ieguldāt savu dvēseli attiecībās, kuras veidojat ar citiem cilvēkiem. Lai gan dažkārt varat būt intraverts, jums piemīt kluss spēks un gudrība, ko citi apbrīno.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment