Kādas bikses sievietēm pēc 50 gadu vecuma nevajadzētu valkāt un kāpēc

Kā stiliste es bieži sekoju tendencei un redzu vienu un to pašu kļūdu. Sievietēm pēc 40 ir jāizvēlas tādas bikses, kas negatīvi neietekmēs viņu tēlu un neliks izskatīties vecākai. Lai tēls izskatītos pievilcīgs un stilīgs, šeit ir būs daži piemēri.

Novecojusi klasika

Manuprāt, nekas neliek sievietei izskatīties vecākai par vecas klasikas nēsāšanu. Tas uzreiz norādīs gan uz tavu vecumu, gan to, ka uz tā fona zaudēsi moderno pieskaņu.

Pārāk apspīlētas bikses

Ar vecumu sievietes figūra mainās, un pārāk šauru bikšu uzvilkšana pārāk daudz pievērš uzmanību nelīdzenumiem un gurniem. Turklāt, kļūstot vecākiem, mēs vairāk novērtējam komfortu.

Džinsi no Ķīnas veikaliem ir zemas kvalitātes. Parasti šo produktu kvalitāte ir slikta, kā arī dizains. Labāk pirkt vienu kvalitatīvu džinsu pāri, nevis kaudzi lētu.

Klusie ūdeņi: tiek uzskatīts, ka šīs zvaigžņu zīmes ir klusas un mierīgas, tomēr tā nebūt nav

Saplēstas bikses. Diemžēl rodas sajūta, ka sieviete, kurai ir pāri 40, plēstos džinsos ir sākusi spēlēt neveiksmīgu spēli, lai atkal kļūtu par pusaudzi. Džinsus, kas ir saplēsti, labāk lai valkā skolnieces un studentes!

Ar spilgtu apdruku

Protams, ir reizes, kad gribas ko traku, tomēr iesaku šādas biskses nenēsāt sievietēm ar platiem gurniem.

Ādas bikses

Ādas vai mākslīgās ādas bikses izskatās diezgan vulgāri. Runa nav par materiāla vai griezuma kvalitāti. Šis apģērba gabals neder nevienai elegantai sievietei.

Ko izvēlēties?

Ja vēlaties valkāt klasiku, droši valkājiet dažāda garuma bikses, kas ir sašaurinātas no apakšas vai ir vienkārši taisnas. Arī vaļīgi griezumi paslēps jūsu trūkumus un ļaus jums justies ērti.

Izvēlieties vienkāršas, minimālas un gaumīgas džinsu krāsas. Vispiemērotākie būs džinsi ar paaugstinātu vidukli, un izvairies no izteiktām gurnu kabatām.

Neformāliem izgājieniem lieliskas būs “casual” džinsas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment