Astronumerologs Kristaps Baņķis atklāj baisu nākotni, atskatoties uz Latvijas vētru, kura appludināja Jelgavu

Astronumerologs Kristaps Baņķis atklāj baisu nākotni, atskatoties uz Latvijas vētru, kura appludināja Jelgavu un atstāja simtiem cilvēku bez elektrības. 

Baņķis Facebook ierakstā runā par “astrofonu”, kas šobrīd ir tikai savas ietekmes sākuma posmā, ar kulmināciju gaidāmu augusta otrajā pusē.

Viņš norāda, ka solītais astrofons, savas ietekmes sākuma posmā (kulminācija bija 20. augustā), burtiski caur Dabu izraisa vētras, plūdus un citus spēcīgus notikumus. Arī prognoze par Jupitera atrašanos Dvīņu zīmē, kas simbolizē lielo vētru periodu, ir piepildījusies.

Nākotnes prognozes izskatās vēl drūmākas. Un tas ir tikai ievads Urāna 7 gadu ciklam Dvīņu zīmē, kas sāksies 2025. gadā un pilnā spēkā izpaudīsies no 2026. gada, piebilst Baņķis.

 

Parasti vētras plosās rudenī un ziemā, bet vasarā tās ir retas un galvenokārt veidojas zem negaisa mākoņiem. Pērkona negaisa vētras sākas strauji un ir īslaicīgas, parasti ilgst tikai dažas minūtes, nevis vairākas stundas, kā tas notiek ciklona gadījumā.

Izpētot datus kopš 1966. gada, Latvijas meteoroloģisko novērojumu vēsturē nav atrasti citi gadījumi, kad vasaras mēnešos tik plašā teritorijā būtu novērotas vētras spēka vēja brāzmas, ko izraisījis aktīvs ciklons, nevis pērkona negaisa mākoņi.

Lasi vēl: Mājā ir mušas, odi un mušiņas. Es jums parādīšu noderīgu triku, kas palīdzēs ātri un uz visiem laikiem no tām atbrīvoties

Tāpēc 28.–29. jūlija ciklona “Kirsti” izraisītā vētra ir atzīta par spēcīgāko Latvijā vasaras sezonā, secinājuši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra meteorologi.

Atgādināsim, vētras spēka vēja brāzmas 28. un 29. jūlijā tika novērotas Mērsragā, Daugavgrīvā, Rīgā, Bauskā, Jelgavā, Dobelē, Ventspilī un Liepājas piekrastē. Visstiprākās ziemeļu un ziemeļrietumu vēja brāzmas reģistrētas Rīgas centrā – 27,4 metri sekundē.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment