Nekad neņemiet šīs lietas no cilvēka rokām, pat ja kāds jums tuvs cilvēks to pasniedz, tā zog veiksmi

Katra cilvēka dzīvē ir daudz situāciju, kad mēs kaut ko saņemam no citu cilvēku rokām. Tā var būt dāvana, priekšmets, ēdiens vai pat nauda.

Tomēr kopš seniem laikiem pastāv uzskats, ka ne viss, kas tiek nodots no viena cilvēka uz otru, ir drošs no enerģētiskā viedokļa. Populāri uzskati un maģiskās prakses apgalvo, ka, pieskaroties vai nododot noteiktas lietas, jūs varat pārnēsāt sli***as, neveiksmi un pat nozagt kāda cita veiksmi. Tāpēc ir svarīgi zināt, kuras mantas un kādās situācijās nedrīkst paņemt no citu rokām, pat ja tās tev uzdāvinājis mīļotais cilvēks.

Lietu enerģētiskā ietekme: kā tā darbojas?

No ezotēriskā viedokļa katram priekšmetam ir sava enerģija, ko var uzņemt un uzkrāt tās lietošanas laikā. Lietas, īpaši tās, kas nonāk saskarē ar ķermeni vai ilgstoši tiek glabātas noteiktā vietā, sāk piesātināties ar to īpašnieka enerģiju. Šī enerģija var būt gan pozitīva, gan negatīva, atkarībā no cilvēka stāvokļa, viņa noskaņojuma, notikumiem dzīvē vai apkārtējās vides.

Kad priekšmets tiek nodots no viena cilvēka uz otru, daļa no iepriekšējā īpašnieka enerģijas tiek nodota kopā ar to. Ja persona, kas jums kaut ko sniedz, ir kaut kādas kaites, piedzīvo negatīvas emocijas vai pārdzīvo grūtu dzīves posmu, viņa enerģija var negatīvi ietekmēt jūsu dzīvi. Enerģijas kanāli atveras nodošanas brīdī, un jūs varat saņemt ne tikai pašu priekšmetu, bet arī ar to saistītās problēmas.

Kādas lietas nedrīkst paņemt no cita cilvēka rokām?

Personīgās lietas

Pie personīgajām mantām pieder tās, kas tieši pieskaras cilvēka ķermenim: rotaslietas, apģērbs, apavi, šalles, cepures un citi priekšmeti. Šīs lietas ir piesātinātas ar īpašnieka enerģiju un var nest gan pozitīvu, gan negatīvu enerģiju. Īpaši uzmanīgam jābūt ar tām lietām, kuras valkātas ilgu laiku vai kas piederējušas cilvēkam ar nopietnām dzīves problēmām – caur tām var pāriet negatīvā enerģija.

Nauda

Nauda ir arī enerģijas nesēja. Viņi iziet cauri daudzām rokām, un ar tām tiek nodotas dažādas emocijas un stāvokļi. Ļoti bieži nauda var būt negatīvas enerģijas avots, īpaši, ja tā ir nopelnīta negodīgi, piedalījusies konfliktos vai izmantota rituālos, lai nodarītu kaitējumu. Pastāv uzskats, ka nauda, ​​kas saņemta no skaudīga vai nelaipna cilvēka rokām, var “nozagt” veiksmi un finansiālus panākumus.

Pārtika

Pārtika, tāpat kā jebkurš cits objekts, var būt enerģētiskās ietekmes pārraides līdzeklis. Ja persona, kas jums to dod, izjūt skaudību vai naidu pret jums, viņa enerģija var tikt nodota caur pārtiku. Dažās maģiskās praksēs pārtiku izmanto, lai izraisītu bojājumus. Īpaši jābūt uzmanīgiem ir pieņemt ēdienu no cilvēkiem, ar kuriem jums ir saspīlētas attiecības.

Ar maģiju vai rituāliem saistīti priekšmeti

Nekādā gadījumā nedrīkst paņemt no citu cilvēku rokām priekšmetus, kas tika izmantoti rituālos vai ceremonijās. Tie var būt sveces, amuleti, fotogrāfijas, sāls un citi atribūti. Ja persona, kas jums dāvina šīs lietas, nodarbojas ar maģisku praksi, iespējams, ka ar šiem priekšmetiem jums var tikt pārnesta negatīva ietekme.

Spoguļi un pulksteņi

Spoguļi un pulksteņi tiek uzskatīti par vienu no “bīst***kajiem” enerģijas ziņā. Spogulis spēj ne tikai atspoguļot realitāti, bet arī “absorbēt” enerģiju. Ar to jūs varat nodot gan negatīvas emocijas, gan kaites. Pulksteņi simbolizē laiku un dzīves ceļu, tāpēc var nest arī noteiktu enerģijas slodzi.

Lasi vēl: Veiksme ir jūsu pusē: trīs zodiaka zīmes, kurām 2024. gada oktobrī īpaši paveiksies

Tautas uzskats valda uzskats, ka dāvināts vai dāvināts pulkstenis var atnest nelaimi vai saīsināt dzīvi.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment