Slavenajai Allai Pugačovai drīz Krievijā būšot par vienu īpašumu mazāk


Drīzumā primadonnai būs par vienu īpašumu Krievijā mazāk! Pugačovas vasarnīcai atrasts pircējs.

Jau pirms kāda laika mūziķe Alla Pugačova un humora zvaigzne Maksims Galkins ar bērniem pameta Krieviju un šobrīd dzīvo Eiropā. Pāris izpārdod savus īpašumus Krievijā, apliecinot, ka atgriešanās plānu nav.

“Starhit” ziņo, ka Pugačovas vasarnīcai elitārajā Solnečnogorskā, Piemaskavā, ir atradies pircējs. Ja izdosies vienoties par darījumu, Pugačovai, iespējams, būs jādodas uz Maskavu, lai parakstītu dokumentus.

Lasi arī: 5 skaisti sieviešu vārdi, kas kļūdaini tiek uzskatīti par nelaimi nesošiem

Mediji informē, ka sākotnēji vasarnīcas cena bija 225 miljoni rubļu, bet vēlāk samazināta uz 125 miljoniem rubļu (aptuveni pusmiljons eiro). Darījums vēl nav galīgs, jo notiek kaulēšanās, un ģimene cenšas īpašumu pārdot jau vairāk nekā gadu. Mākleris apstiprināja, ka īpašumam ir atrasts pircējs, kurš jau apskatījis īpašumu, un nākamnedēļ viņam jāiemaksā drošības nauda.

Ēka celta 1999. gadā, un tās platība ir 760 kvadrātmetri. Tajā ir baseins, kamīns, kinoteātris, sešas guļamistabas un ekskluzīvas mēbeles, kuras radījuši dizaineri katrai telpai. Pašlaik īpašumu nevar izīrēt, jo tiek izskatīta pārdošanas iespēja. Iepriekš vasarnīcu varēja īrēt par 21 tūkstoti eiro mēnesī.

Vasarnīcu bieži apmeklēja Allas vecākā meita Kristīna Orbakaite un mazdēls Ņikita Presņakovs, kurš ieguldīja naudu īpašuma labiekārtošanā, lai radītu ģimenei vietu svinībām. Jaunietis tur bieži rīkoja ballītes, bet jau vairākus gadus neviens vasarnīcu neapmeklē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment