Friziere atklāj, kāpēc dabīgām brunetēm vajadzētu krāsot matus

Tumšu matu īpašnieces bieži vien meklē veidus, kā atsvaidzināt frizūru, vienlaikus saglabājot matu kvalitāti. Balajāža vidēja garuma tumšiem matiem ir lielisks risinājums. Ir arī citi sarežģīti, bet saudzējoši krāsošanas paņēmieni, kas var palīdzēt panākt vēlamo izskatu.

Balajāža vidēja garuma tumšiem matiem

Nav viegli pieņemt lēmumu par radikālu tēla maiņu, it īpaši, ja garie mati ir ilgi kopti. Dabiska matu krāsa var sākt šķist garlaicīga, un ar laiku var parādīties sirmums. Kā var saglabāt savu individualitāti, vienlaikus izskatoties moderni?

Palīdzību sniedz sarežģīts krāsojums! Tas palīdzēs radīt elegantas krāsu pārejas un piešķirs jebkurai frizūrai fantastisku izskatu.

Izanalizēsim, kādas priekšrocības sniedz šādas procedūras.

1. Nav jābalina visi mati, bojājot to kvalitāti.

2. Dabiskas krāsu pārejas.

3. Sejas formas vizuālas izmaiņas.

4. Nav nepieciešama ikmēneša korekcija.

Ir jāatzīmē, ka šai procedūrai ir arī savi trūkumi. Krāsošanas process var būt sarežģīts un laikietilpīgs, turklāt izmaksas var būt ievērojamas.

Matu pamatkrāsa un krāsoša nas varianti

Dabas melna matu krāsa kalpo kā ideāls pamats dažādām krāsošanas tehnikām. Krāsainā ombra un pelnu toņu balajāža izskatīsies lieliski uz melniem matiem.

Dabiskai ombrai gaiši brūni mati ir kā radīti. Ja tev patīk izmēģināt jaunas lietas un esi drosmīga, neona šķipsnas var kļūt par lielisku papildinājumu.

Tumši brūniem matiem lieliski piestāvēs blondēšana, kas radīs maksimāli dabīgu un svaigu izskatu.

Mūsdienu matu krāsošanas tehnikas

 

Šatuš

Meistars sāk ar vienmērīgu matu uzkasīšanu un pēc tam uzklāj balinošu sastāvu uz atlikušajām šķipsnām. Pēc tam viņš ietonē balinātos matus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment