Jums izdosies – Kurām zvaigžņu zīmēm septembra beigas būs spēcīgs grūdiens

Pārāk liela pieķeršanās pagātnei neļauj mums virzīties uz priekšu.

Eksperti  sola, ka līdz septembra beigām četru zodiaka zīmju pārstāvji spēs šķirties no šīs pagātnes. Visums viņus virzīs uz priekšu, palīdzēs atlaist to, kas vairs nav noderīgs. Viņi spēs samierināties ar pagātni un atvērt savu sirdi un prātu jaunām iespējām.

Un tas būs pirmais solis ceļā uz dziļāku laimi, kas ļaus mums lēkt nākotnē ar jaunu skaidrību un cerību.

Zivis

Zivīm, sapņotājiem, tuvākās nedēļas sola iekšēju skaidrību un emocionālu attīrīšanos. Pārvalda Neptūns, intuīcijas un dziedināšanas planēta, Zivis ir dziļi saskaņotas ar savu emocionālo pasauli. Tomēr viņi bieži vien nonāk savu jūtu slazdā, cenšoties pacelties pāri tām. Līdz septembra beigām Zivis beidzot apkopos spēkus, lai stātos pretī šīm emocionālajām saiknēm un atbrīvotos no tām.

Šī izlaiduma mērķis nav noliegt viņu emociju dziļumu, bet gan pieņemt faktu, ka viņu jūtīgums ir viņu lielākais spēks. Tieši tas ļauj Zivīm sazināties ar citiem dziļā līmenī, radīt ar nepārspējamu iztēli un redzēt pasauli ar atvērtu sirdi.

Pagātnes atlaišana būs mācība uzticēties dzīvei. Tas iemācīs Zivīm noticēt savu sapņu skaistumam un apzināties mīlestības un laimes vērtību. Šis ir dziedināšanas laiks, kurā varat pat noliet dažas asaras, lai pieņemtu savu neaizsargātību, kas pavada patiesu emocionālo brīvību. Visums aicina Zivis atbrīvot vecos stāstus un atmiņas, kas tām vairs nekalpo, piedāvāt piedošanu sev un citiem un pilnībā iziet savu patieso potenciālu gaismā. Šis ir spēcīgs transformācijas un izaugsmes brīdis, kas viņus novedīs pie lielāka emocionālā miera un pašrealizācijas.

Vērsis

Šī zīme ir pazīstama ar to, ka tā ir lojāla, uzticama un dažkārt arī spītīga. Šī stingrā apņēmība var būt gan spēks, gan ierobežojums. Lai gan tas dod Vērsim gribasspēku sasniegt savus mērķus, tas var arī saistīt viņus ar novecojušiem uzskatiem un situācijām, kas vairs nekalpo personīgajai izaugsmei.

Septembra beigās Vērsis atrodas izšķirošā krustcelēs. Viņa priekšā ir uzdevums atsprādzēt drošības jostas, kas neļauj viņam augt tālāk. Šī sezona prasa pašsajūtu, mudinot Vērsi atslābināt tvērienu par materiālajiem ieguvumiem un attiecībām, kas, veidojot viņu personību, var to ierobežot.

Ir pienācis laiks saprast atšķirību starp to, kas ir ērti un kas jums patiešām ir nepieciešams, lai augtu. Visums mudina Vērsi pieņemt pārmaiņas, pavērt jaunas iespējas un ļauties svaigai pieredzei, kas bagātina dvēseli. Tas ļaus viņiem pārstrukturēt savu dzīvi tādā veidā, kas atspoguļo viņu patiesās vērtības. Tas ir par līdzsvara panākšanu starp turēšanu un atbrīvošanu, starp pagātni un nākotni, starp stabilitāti un transformāciju. Šis izaugsmes un atvērtības ceļš vedīs Vēršus uz dziļāku gandarījumu un saskaņošanu ar savu patieso Es.

Jaunava

Šie lielākie perfekcionisti bieži tiek satraukti par saviem augstajiem standartiem un kritisko raksturu. Viņu asais, analītiskais prāts var radīt kontroles ilūzijas, liekot viņiem stingri turēties pie rutīnas, attiecībām un cerībām, kas galu galā ierobežo viņu izaugsmi un laimi. Jaunavām būs iespēja atraisīt šo tvērienu un atzīt, ka pilnība ir ilūzija. Patiesa izaugsme ir saistīta ar nepilnību pieņemšanu.

Šis periods Jaunavām dod iespēju praktizēt līdzjūtību pret sevi, piedot sev pamanītos trūkumus un apslāpēt kritisko iekšējo balsi, kas viņas bremzē. Visums vada Jaunavu atrast skaistumu dzīves nepilnībās, uztvert dzīvi kā ceļojumu, nevis galamērķi, un saprast, ka neaizsargātība ir spēka, nevis vājuma avots.

Lasi vēl: Miltus iepriekš izkaisa uz ziemas ķiploku dobēm. Galviņas izaug lielas un bez kaitēm

Atteikšanās no pilnīgas kontroles atvērs Jaunavas sirdi spontānam dzīvespriekam, ļaujot veidot dziļākas attiecības ar citiem un dziļākas attiecības ar sevi. Šis ir dziedināšanas laiks, atbrīvojoties no nereālu cerību nastas un pārejot uz vieglāku, autentiskāku dzīvesveidu. Šis ir ceļš uz brīvību, izaugsmi un patiesu laimi.

Skorpions

Skorpions tiek uzskatīts par intensīvu pārmaiņu mīļotāju. Viņa ceļš ir nemitīgas transformācijas ceļš, veco slāņu atmešana, iegrimšana ēnā un kļūst stiprāka ar katru atdzimšanu. Tomēr pat Skorpioni, pārmaiņu saimnieki, dažkārt var pieķerties pagātnei — attiecībām, vecām brūcēm vai personības aspektiem, kas vairs nekalpo viņu augstākajam labumam.

Septembrim tuvojoties beigām, viņi varēs izmantot savu dabisko transformācijas dāvanu, atlaižot to, kas vairs nav saskaņots ar viņu izaugsmi. Šis periods mudina viņus atbrīvoties no bailēm, aizvainojumiem un kontroles nepieciešamības, uzticoties ievainojamības transformējošajam spēkam.

Prasme atlaist Skorpionus nepadarīs vājākus, bet gan stiprinās. Izmantojot šo procesu, viņi iemācīsies būt izturīgāki un autentiskāki. Šis ir laiks emocionālai attīrīšanai, saskarsmei ar iekšējām ēnām un no jauna tās aizraušanās un mērķa atklāšanai, kas veicina viņu eksistenci. Visums piedāvā Skorpioniem iespēju nomest veco ādu, dziedēt brūces un ieiet jaunā izaugsmes un sevis atklāšanas ciklā.

Lasi vēl: Atbrīvojos no stiepļu tārpiem reizi par visām reizēm: rudenī vienkārši apsmidzina zemes gabalu ar šo produktu

Un viņiem vajadzētu pieņemt šo transformāciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment