Jurija Šatunova dēlam jau 17 gadi un viņš ir līdzīgs tēvam; aplūkosim kā viņš izskatās tagad

Jurijs Šatunovs ir patiesa leģenda, un viņa piemiņa dzīvo miljoniem fanu sirdīs. Pat pēc viņa negaidītās mūžībā aiziešanas fani neaizmirst savu elku.

Savukārt viņa dēls Deniss šodien visus pārsteidz ar to, ka ir pārsteidzoši līdzīgs tēvam.

Šobrīd Denisam ir 17 gadu, viņš ir veiksmīgi pabeidzis 11. klasi un jau veido nākotnes plānus. Interesanti, vai viņš ies sava slavenā tēva pēdās? Atbildi uz šo jautājumu meklē šajā rakstā.

Estrādes zvaigne Jurijs Šatunovs kļuva par 90. gadu kulta figūru, sākot savu karjeru kā grupas “Laskovij mai” solists. Viņš bija laikmeta simbols – enerģisks, harizmātisks un miljonu dievināts.

Viņa romantiskais repertuārs acumirklī iekaroja klausītāju sirdis, un ar katru dienu viņa pielūdzēju armija tikai pieauga.

Tomēr ārpus skatuves Jurijs bija pavisam cits cilvēks. Viņš izvairījās no liekas uzmanības un viņam nepatika afišēt savu popularitāti.

Kad Jurijs apprecējās ar Denisa māti Svetlanu, viņš pierādīja, ka ir uzticīgs ne tikai saviem faniem, bet arī ģimenei.

Viņš bija paraugs, kādam jābūt labam un uzticamam tēvam, neskatoties uz visiem pārbaudījumiem, kas viņam pašam bija jāpiedzīvo bērnībā.

Šatunovs vienmēr centās sniegt saviem bērniem labāko, lai gan nekad viņus nelutināja ar nepārdomātām dāvanām, cenšoties iemācīt atvasēm saprātīgu attieksmi pret dzīvi.

 

Neskatoties uz neticamo popularitāti un uzmanību, ko viņam veltīja daudzas sievietes, Jurijs ilgu laiku meklēja otro pusīti, ar kuru gribēja pavadīt visu dzīvi.

Par tādu sievieti kļuva apburošā Svetlana.

 

Jurijs un Svetlana satikās Vācijā, kur Šatunovs pārcēlās pēc “Laskovij mai” izjukšanas. Viņš turpināja solo karjeru, un Vācija ar modernajām ierakstu studijām izrādījās ideāla vieta jauniem centieniem…

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment