Pārklātas ar zelta vilni: zvaigžņu zīmes, kas no 26. septembra piesaistīs bagātību kā magnēts

Tikai izvēlētie pārstāvji spēs ierobežot spēcīgo naudas plūsmu, ko izraisa Merkura un Plutona aspekts.

Septembra beigās divas planētas veidoja laimīgu aspektu debesīs. Merkurs un Plutons izveidoja trigonu, kas dažiem cilvēkiem deva precīzu ceļu uz labklājību.

Merkurijs savienojumā ar Plutonu ir satricinošs maisījums, kas liek pamosties apslēptajiem talantiem. Daudzi spēs pārsteigt vadību ar savu spēju ātri iedziļināties lietu būtībā, radoši risināt problēmas un apgūt jaunas zināšanu jomas. Un būs iespējams ne tikai pārsteigt priekšnieku, daudzi apļa pārstāvji atradīs veidu, kā nopelnīt papildu naudu.

Merkurs savienojumā ar Plutonu palīdzēs ātri attīstīt daudzsološu biznesa projektu, peļņa negaidīs. Plutons ir spēka avots. Neuztraucieties, ka resursu nepietiks visiem plāniem.

Gluži otrādi, no 26. septembra līdz mēneša beigām tev vajadzētu uzņemties pēc iespējas vairāk uzdevumu. Tikai nenožēlojot sevi un nelaulājoties, jūs nepalaidīsiet garām laimīgu iespēju pārvarēt finanšu griestus.

Ja Merkurs ir atbildīgs par inteliģenci un spēju formulēt nebeidzamu ideju plūsmu, Plutons palīdz izstarot dabisko magnētismu, noskaņot cilvēkus uz sevi, apburt citus ar savām kaislīgajām, ugunīgajām runām.

Meteo Latvia laika ziņu speciālists publiskojis pilsētas, kurās ir iestājies meteoroloģiskais rudens un kurās vēl ir vasaras cienīgi apstākļi

Šis aspekts visiem pārstāvjiem paver naudas ceļu. Ar spēcīgu vēlmi un neatlaidību mērenībā katrs pārstāvis spēs sasniegt vēlamo, proti, kļūt bagātāks. Taču, kā vienmēr, ir zīmes, kurām izdosies nedaudz ātrāk pārvarēt finansiālos griestus. Tātad, kurš ir saņēmis īpašu Merkurija un Plutona atbalstu?

Jaunavas

Merkurs ir šīs zīmes valdnieks, un tas nozīmē, ka šis aspekts ietekmē arī Jaunavas. Pārsteidzoši, bet pedantiskā Jaunava tomēr var kaut ko aizmirst. Tāpēc šīs zīmes ļaudis vairs nedomā gūt labumu no kāda ieilguša procesa un pamāj ar roku. Bet nē, Merkurs un Plutons palīdzēs atdzīvināt to, kas jau šķita neiespējams, un ienākumi nebūs vienreizēji.

Lasi vēl: Gatavo belašu vietā! Tie tiek apēsti uzreiz, viņiem pat nav laika atdzist

Jaunavas vēl ilgi turpinās gūt dividendes. Mēs nezinām, vai tā ir laba ziņa vai nē: ir liela iespēja saņemt mantojumu.

Dvīņi

Arī šīs zīmes cilvēki atrodas Merkurija aizsardzībā. Dvīņi atradīs pareizos vārdus, lai situāciju vērstu sev par labu. Un ar lielu vēlmi var “aizdedzināt” pūli un vadīt cilvēkus. Bet, iespējams, viņiem tas nav vajadzīgs. Egoistiskie Dvīņi rūpēsies tikai par savu labklājību. Iespējama peļņa no investīcijām. Šis ir brīdis, kad Dvīņi var piekrist pat visdrosmīgākajiem projektiem. Līdz mēneša beigām no nekā nebaidies: veiksme ir tavā pusē.

Skorpions

Tagad šo apļa pārstāvi pie dāmām ir aizvedis Plutons. Skorpioni saņems visas finansiālās dāvanas no laimīgā aspekta. Šīs zīmes pārstāvji saņems atbalstu no ietekmīgiem cilvēkiem. Nu, kā jau atzīmējām, Plutons ir neapturamas enerģijas avots, tāpēc Skorpioni, kas nokļuvuši īpašā planētas ietekmē, varēs bagātināties viena vienkārša iemesla dēļ: viņi nejutīsies noguruši. Šāds spiediens Skorpionus iedvesmos kolēģus un biznesa partnerus. Šīs zīmes cilvēki saņems uzreiz vairākus veiksmīgus sadarbības piedāvājumus, kas viņiem pavērs jaunus apvāršņus. Iespējams, Skorpions ir viena no nedaudzajām zīmes zīmēm, kas spēs izmantot Merkura un Plutona trīņu nākotnei.

Lasi vēl: Izgatavoju mēslojumu no parastas zāles ar slepenu piedevu. Ne sliktāk par kūtsmēsliem

Veiksmīgais aspekts vēl ilgi atbalsosies šīs zīmes likteņos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment