Tas notiek tikai reizi 100 gados: tuvojas globālais apvērsums visu zvaigžņu zīmju dzīvē

2024. gada oktobrī visas pasaules iedzīvotāji būs liecinieki unikālai astronomiskai parādībai – gadsimta spilgtākās komētas.

Šis debesu ķermenis, kas nav pietuvojies Zemei kopš mamutu un neandertāliešu laikiem, nes sev līdzi spēcīgu enerģijas lādiņu, kas var ietekmēt cilvēku likteņus.

Katra zvaigžņu zīme savā veidā izjutīs šī kosmiskā viesa ietekmi.

Apskatīsim, kādas pārmaiņas un iespējas komēta atnesīs dažādu zīmju pārstāvjiem.

Auns

Spilgtas komētas parādīšanās iedegs tevī jaunu enerģijas un entuziasma dzirksti. Izmanto šo laiku, lai sāktu drosmīgus projektus un īstenotu sen lolotus sapņus. Tāpat kā komēta aiz sevis atstāj spilgtu pēdas nospiedumu, tā arī tu varēsi atstāt savu nospiedumu kādā tev svarīgā lietā.

Vērsis

Komēta sniegs tev izpratni par finanšu jautājumiem. Iespējams, negaidīti ieplūdīs nauda vai tiks saņemts izdevīgs piedāvājums. Esi vērīgs pret likteņa zīmēm – tās var norādīt ceļu uz labklājību un stabilitāti.

Dvīņi

Šis ir laiks, kad vari paplašināt savu redzesloku un iegūt jaunas paziņas. Komētai šķērsojot debess debesis, tev izdosies pārvarēt ierastās robežas. Ceļošana vai tikšanās ar neparastu cilvēku pavērs tev jaunus apvāršņus.

Vēzis

Retas komētas parādīšanās atmodinās tevī dziļas emocijas un intuīciju. Ieklausies savā iekšējā balsī – tā liks pieņemt pareizos lēmumus personīgajā dzīvē un ģimenes lietās. Ir iespējams atjaunot saikni ar kādu no pagātnes.

Lauva

Komēta vairos tavu harizmu un līdera īpašības. Jūs atradīsiet sevi uzmanības centrā, spēsiet iedvesmot un vadīt citus. Izmanto šo periodu, lai popularizētu savas idejas un veidotu autoritāti.

Jaunava

Šis ir laiks, lai strādātu pie sevis un saviem ieradumiem. Tāpat kā komēta izmaina nakts debesis, tā arī jūs varēsiet mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Koncentrējies uz veselību un sevis pilnveidošanu – rezultāti pārspēs cerēto.

Svari

Komēta atnesīs romantiku un radošu iedvesmu. Tava personīgā dzīve var spilgti uzplaukt kā debesu viesa aste.

Lasi vēl: Izgatavoju mēslojumu no parastas zāles ar slepenu piedevu. Ne sliktāk par kūtsmēsliem

Nebaidies izrādīt jūtas un dāvāt mīlestību apkārtējiem – tas ienesīs harmoniju attiecībās.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment