Viss notiek pa īstam: latviešu dziedātājas Aijas Andrejevas dzīvē skaisti jaunumi

Foto – ekrānuzņēmums

Aija Andrejeva ir viena no populārākajām latviešu dziedātājām, kas savu muzikālo karjeru uzsāka 2000. gadu sākumā. Atpazīstamību viņa ieguva pēc dalības šovā “Fabrikas Muzikālā teātra zvaigzne”. Tagad dziedātājas dzīvē notikuši skaisti jaunumi.

Aijas karjera ir bijusi ļoti daudzpusīga, jo viņa savā mūzikā apvieno dažādus mūzikas stilus, sākot no popmūzikas un roka līdz pat džezam un estrādes mūzikai. Aijas Andrejevas tētis – grupas “Opus Pro” dalībnieks Alex, īstajā vārdā Oļegs Andrejevs, pirms dažiem gadiem devās mūžībā. Vēlāk Aija stāstīja, ka tas viņai bijis smags trieciens. Bet savu unikālo talantu viņa, visdrīzāk, mantojusi no sava tēta.

Aija ir sadarbojusies savas karjeras laikā ar dažādiem latviešu mūziķiem un māksliniekiem, bet ar dažiem no tiem, viņai izveidojušās ļoti tuvas un sirsnīgas attiecības. Neraugoties uz ievērojamo vecuma starpību, Aijai ir ļoti tuvas un draudzīgas attiecības ar popmūzikas karalieni Olgu Rajecku – abas nekad nav slēpušas, ka ir ļoti tuvas draudzenes.

Foto – ekrānuzņēmums

Par savu privāto dzīvi Aija tik daudz nerunā, bet jau vairākus gadus Aija ir kopā ar mūziķi Jāni Aišpuru. 2021.gada 27.martā abi slepus mija laulības gredzenus, bet vēlāk par to paziņoja soctīklos.

Lasi vēl: Dziedātāja Samanta Tīna nāk klajā ar jaunumiem: stāsts esot par diviem cilvēkiem, kuriem neesot lemts būt kopā

Jau pavisam drīz dziedātāja atzīmēs savas muzikālās karjeras 20 gadu jubileju un tas būs viņas lielkoncerts “Tagadne”. Šajā koncertā kopā ar Aiju uz skatuves uzstāsies ne vien pazīstami mūziķi no Latvijas, bet arī simfoniskais orķestris. Bet par godu gaidāmajam koncertam Aija nupat laidusi klajā ar videoklipu dziesmai “Pa īstam”, kas ticis filmēts Liepājā. Un vietas izvēle nav nejauša – tieši tur 19.oktobrī notiks lielkoncerts “Tagadne”.

Foto – ekrānuzņēmums

Aija stāsta, ka dziesma “Pa īstam” ir par mīlestību, kaut arī tas, iespējams, varot izklausīties klišejiski. “Viss, kas notiek “pa īstam”, agri vai vēlu piepildīsies,” – pārliecināta ir dziedātāja.

Biļetes uz Aijas lielkoncertu var iegādāties “Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Dziesmas “Pa īstam” mūzikas videoklips:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment