Kam gaidāmas pārmaiņas un kam liela veiksme: Tamāra Globa sniedza padomus visām zvaigžņu zīmēm 2024. gada oktobrī

Tamāra Globa izteica prognozi oktobrim. Uzklausījām un izcēlām padomus visām zvaigžņu zīmēm.

AUNS

Oktobris ir periods, kad tu veltīsi daudz laika un uzmanības saviem mīļajiem. Pievērsiet uzmanību arī savām personīgajām attiecībām. Mēneša pirmajās dienās pievērs īpašu uzmanību savai veselībai. Oktobra otrā puse ir iespēju laiks, sākumu laiks. Tuvojas pārmaiņas. Jūs pārdomājat daudzus jautājumus. Esiet gatavi iespējai nopelnīt naudu, taču tā būs vienreizēja summa (gabaldarba samaksas veids ) mēneša sākumā un beigās. Šis ir laiks, kad jābūt modram gan personīgās attiecībās (var rasties vilinājums), gan biznesa lietās. Esiet ekonomiskāks. Partneri, kuriem jau sen vajadzēja pamest tavu dzīvi, tevi pametīs. Un šis ir periods, kas var nest gan atvieglojumu, gan pieredzi. Tāpēc droši skaties nākotnē, ej uz priekšu, virzies uz saviem jaunajiem krastiem.

VĒRSIS

Pārmaiņas jūs gaida darbā, intelektuālajā un radošajā darbībā. Būs strīdi ar kolēģiem par tavām lietām. Kāds pametīs jūsu vidi. Oktobra pirmajā pusē esi ļoti uzmanīgs pret saviem personīgajiem partneriem, rūpējies par viņiem, atbalsti. Šajā jautājumā palīdzēs radinieki un tuvinieki. Un arī cilvēki, kuri vienmēr palīdzēja, kaimiņi. Daži no viņiem mudinās jūs rīkoties, bet citi, gluži pretēji, pieprasīs uzmanību sev. Visu mēnesi primāri būs jautājumi, kas saistīti ar ienākumiem. Peļņa nekur nepazudīs, bet jums ir jāpieliek lielas pūles. Mēneša otrajā pusē būs jātiek galā ar vecām problēmām, kā arī jāuzsāk jaunas lietas.

DVĪŅI

Dažas idejas un cilvēki, kas jūs pēdējā laikā ir apņēmuši, pametīs jūsu dzīvi. Bet tajā pašā laikā radīsies jaunas iespējas. Tie ir par darbu. Sievietes tevi atbalstīs it visā. Tevi atbalstīs arī personīgā autoritāte, veiksme un sasniegumi. Visu mēnesi jums jāpievērš īpaša uzmanība bērnu problēmām, neaizmirstiet par viņu grūtībām un pārdzīvojumiem. Piedalieties viņu dzīvē, atbalstiet viņus visos viņu centienos, pasargājiet viņus no nejaukām attiecībām. Oktobra otrā puse nesīs jaunus darba piedāvājumus. Šīs idejas var būt īslaicīgas, taču uzlabos attiecības ar vadību un finansiālo situāciju.

VĒZIS

Jums ir jāpiedalās mājokļu jautājumu risināšanā, kuros notiek kritiskas izmaiņas. Radoša veiksme jūs sagaida mēneša pirmajā pusē. Šis ir iespēju laiks, sākuma laiks. Jūs attīstīsiet lielāku aktivitāti. Mēneša laikā panākumi sportā un personīgās aktivitātēs. Oktobra otrā puse ir piemērots laiks treniņiem. Laiks, kad kopā ar cilvēkiem, kuri tevi mīl, atklāsi jaunas iespējas gan biznesā, gan personīgajā dzīvē. Labs laiks peļņas gūšanai, jauniem sākumiem un pirkumiem.

LAUVA

Īpašu uzmanību pievērs tuvinieku problēmām, kā arī cilvēkiem, kuri tev ir kā ģimene. Parādiet rūpes pret tiem, kas jums ir dārgi. Esiet ļoti uzmanīgi uz ceļiem, īpaši oktobra pirmajā pusē. No mēneša otrās puses parādīsies iespējas, kas saistītas ar radošumu, ceļiem, panākumiem – tās nesīs tev jaunas iespējas personīgajā dzīvē. Bet tajā pašā laikā radīsies strīdīgi jautājumi ar draugiem. Neskatoties uz to, jūs virzīsities uz priekšu. Iesaistīties mājas labiekārtošanā un remontdarbos. Izvērtē savas iespējas, jo darāmā būs daudz.

JAUNAVA

Iepriekšējie ieņēmumi tiek mainīti. Būs jāpieliek lielas pūles, lai saglabātu iespējas, kas saistītas gan ar ģimenes ienākumiem, gan savējiem. Šis ir periods, kad jārisina jautājumi, kas saistīti ar ģimenes problēmām. Radniecīgās sievietes jūs atbalstīs. Mēneša otrajā pusē parādīsies biznesa piedāvājums. Oktobra otrajā pusē ceļi būs labi. Mēneša beigās parūpējies par sadzīves jautājumiem un mājas labiekārtošanu. Apsveriet, ko varat pārdot un cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai uzlabotu mājokļa problēmas. Draugi palīdzēs.

SVARI

Periods, ko atklās oktobris, prasīs uzmanību jūsu veselībai. Ja rodas veselības problēmas, šie jautājumi ir jāatrisina radikāli un nekavējoties. Daudzi pagātnes jautājumi mainās. Tas, kas kādreiz bija slogs, pazūd. Vecās attiecības un vecie sakari aiziet. Jums būs jāizdara izvēle nākotnei. Taču mēneša pirmajās desmit dienās labāk sevi paglābt no sāpīgās izvēles. Pievērsiet uzmanību tam, kā lietas izvēršas. Ja rodas kritiski jautājumi, nekad neļaujiet citiem izlemt jūsu vietā.

Lasi vēl: 3 pazīmes, kuras liecina ka drīzumā būs jāpērk jauna veļas mašīna

Oktobra otrajā pusē parādīsies labas peļņas iespējas.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment