Vārdi, kurus vajag atkārtot katru dienu, lai mājās valdītu labklājība un veiksme

Mūsdienās daudzi runā par vārdu pozitīvo un negatīvo enerģētiku, taču žēl, ka tikai daži izprot noosfēras darbības likumus. Noosfēra jeb prāta sfēra ir daļa no mūsu ikdienas, kad izsakām domas un ļaujam tām brīvi plūst.

Ir skaidrs, ka katrs mūsu teiktais vārds atstāj iespaidu noosfērā. Tāpēc ir tik būtiski izstarot pozitīvu enerģiju ar vārdiem un atkārtot tos vairākas reizes dienā.

Vārdi, kuriem piemīt pozitīva enerģētika, var būtiski ietekmēt mūsu dzīvi, jo tie veicina ne tikai garīgo un emocionālo līdzsvaru, bet arī uzlabo mūsu apkārtējās vides kvalitāti un cilvēku attiecības.

Vienkāršie principi

Pievērsīsimies senču gudrībai, kas ir izturējusi laika pārbaudi. Kā senā parunā teikts: “Ko sēsi, to pļausi.” Šis vispārīgais princips ir tieši attiecināms arī uz mūsu ikdienas rīcību, tostarp arī uz tiem vārdiem, kurus mēs izsakām.

Katrs vārds nes sev līdzi noteiktu enerģētiku, un par to nav nekādu šaubu. Lai gan viena vārda ietekme var šķist niecīga, un tā enerģētiskais potenciāls nav liels, jāatceras, ka katru dienu mēs izrunājam tūkstošiem vārdu.

Diemžēl, liela daļa no tiem bieži vien nes sev līdzi negatīvu enerģiju, kas var ietekmēt gan mūsu pašu, gan apkārtējo noskaņojumu un vidi.

Žēlošanās spēks

Kā teikts vecajā parunā: „Izaicinājumi nenāk vieni.” Man šķiet, ka tu pats jau esi novērojis, ka senči bija gudri – viens sarežģījums bieži vien ved pie nākamā.

Tomēr ir viens svarīgs aspekts, kuru jāņem vērā visā šajā situācijā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment