Nolauz šā auga zariņu un ieliec to skapī. Tavas drēbes vairs neodīs pēc sasmakuma!

Dažkārt gadās, ka drēbes un citas lietas (pat tikko izmazgātas), kas ilgstoši glabātas slēgtā skapī, sāk nepatīkami ost. Ko darīt, lai tas nenotiktu? Pietiek atcerēties dažus vienkāršus noteikumus.

Turklāt ir vērts pagatavot paštaisītu gaisa atsvaidzinātāju.

Kāpēc mans skapis smaržo pēc sasmakuma?

Nepatīkamu smaku skapī parasti izraisa tas, ka tajā ievieto pārāk daudz drēbju un citas lietas, piemēram, dvieļus, gultas veļu vai aizkarus. Tas savukārt apgrūtina gaisa cirkulāciju mēbeles iekšpusē, izraisot nepatīkamu smaku iekļūšanu audumā.

Dvīņiem uznāks slinkums, bet Skorpionam palīdzēs ambiciozitāte; Globas dienas prognoze 2. oktobrim visām zīmēm

Lai no tā izvairītos, pirmkārt, nevajadzētu pārslogot skapi un atstāt tajā brīvu vietu drēbēm. Turklāt ik pa laikam jāatver skapja durvis uz dažām minūtēm. Ko vēl tu vari darīt?

 

Nekad neliec skapī šādas drēbes

Pēc tam, kad esat vienu reizi uzvilcis kādu apģērba gabalu, pirms ievietošanas skapī uzliec to uz pakaramā, lai pazustu jebkādas smakas, ar kurām drēbes piesūkušās. Turklāt nevajadzētu pat nedaudz mitru apģērbu novietot pie citām lietām skapī. Vispirms tas ir kārtīgi jāizžāvē.

Maiga tekstūra un izsmalcināta garša: viena no labākajām krēmzupām, kādu esmu pagaršojusi

Pašgatavots gaisa atsvaidzinātājs

Ja vēlies lai tavā drēbju skapī būtu ne tikai patīkams, bet arī ilgstoši noturīgs aromāts, vajadzētu izmantot gaisa atsvaidzinātāju. Lai gan veikalu plaukti ir pārpildīti ar dažādām paciņām, difuzoriem un citiem līdzīgiem produktiem, iesakām izvēlēties dabisku un lētu risinājumu. Un mums ir ideāla recpete/metode, izmantojot vienu vienīgu zariņu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas šis ir par risinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment