Kad tas būs vajadzīgs, pat augstāk stāvošie spēki pasargās šīs zvaigžņu zīmes visu oktobra mēnesi

Oktobris būs ļoti pozitīvs periods, salīdzinot ar gada iepriekšējiem mēnešiem. Zvaigžņu speciālisti par to ir pārliecināti. 3 zvaigžņu zīmju pārstāvji var paļauties uz augstāku spēku palīdzību un atbalstu.

Veiksme viņus pavadīs visa mēneša garumā.

 

 

Vērsis, esi pozitīvs. Jūsu karjera sāk mainīties pozitīvā veidā. Jūs varat uzņemties visus centienus un jaunus projektus. Drīz jums tiks piedāvāts paaugstinājums.

Jūs gaida lieli finansiāli ieguvumi. Personīgajā dzīvē viss izdosies lieliski. Jūsu attiecības ar mīļoto kļūst stiprākas nekā iepriekš.

Ja jums ir attiecības, jūsu partneris var iemiesot īpašības, kuras jūs meklējat ilgstošā saiknē. Tomēr, ja esat viens, šis tranzīts, iespējams, ir pastiprinājis jūsu nevēlēšanos iet uz kompromisiem vai samierināties ar mazāku cenu, nekā esat pelnījis.

Vēl viens svarīgs šī tranzīta aspekts bija jūsu attiecības ar pagātni un tās saikne ar tagadni. Neskatoties uz atvadīšanās grūtībām, jūs sākāt saprast, kā pagātnes pieredze jūs ir veidojusi, virzot jūs uz jaunu ceļu.

Plutonam tranzītā starp Mežāzi un Ūdensvīru tagad varat redzēt, ka visi trūkstošie puzles gabaliņi saplūst kopā, palīdzot labāk izprast savu ceļojumu.

 

Svari, jums vajadzētu pievērst lielāku uzmanību savai veselībai. Vari uzņemties jaunus projektus. Vairāk uzmanības veltiet sevis pilnveidošanai. Savā karjerā iegūsi atzinību. Personīgajā dzīvē sākas harmonijas periods.

Tagad viss šķiet daudz sasniedzamāks, un, gatavojoties nākotnes izaicinājumiem, varat to darīt ar pārliecību, zinot, ka esat spējīgs tikt galā ar jebkuru izaicinājumu.

Tomēr šis laiks prasa arī diplomātiskāku pieeju. Šī ir iespēja atbrīvoties no impulsīvajām un dumpīgajām tieksmēm, kas, iespējams, ir kavējušas jūs pagātnē. Tā vietā izmantojiet gudrāku, pacietīgāku un uz sadarbību vērstu savu versiju.

Iegūstot citu cieņu, jūs atklāsiet, ka šis jaunais briedums jums nāks par labu gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē.

Skorpioni, pievērsiet lielāku uzmanību izglītībai. Vari apgūt jaunas zināšanas un prasmes. Nenoraidiet interesantus sadarbības piedāvājumus. Personīgajā dzīvē viss izdosies lieliski. Notikumi var izvērsties vislabvēlīgākajā veidā. Meklējiet sev jaunas iespējas.

Lasi vēl: Gatavošu visu rudeni, kamēr bietes nebeigsies. Satriecoši garda uzkoda pie gaļas

Plutona garais ceļojums caur Mežāzi, iespējams, jūs ierobežoja, jo tas vairākkārt ir nostādījis jūs situācijās, kad jums nācies saskarties ar autoritātēm vai orientēties sarežģītos varas jautājumos.

Tomēr šis transformācijas periods ir licis jums atrast savu spēku. Tagad jūs varat būt gatavs uzņemties vadošo lomu vai uzņemties lielāku atbildību jomās, kas iepriekš šķita biedējošas.

Šī tranzīta laikā Plutons Mežāzī mācīja jums vērtīgas mācības diplomātijā un taktikā — prasmes, kas ne vienmēr nāk viegli jūsu drosmīgajam, atklātajam raksturam.

Šie rīki ir izrādījušies noderīgi ne tikai darbā vai skolā, bet arī jūsu personīgajā dzīvē. Iespējams, esat atklājis, kā būt līderim ģimenē, pildot pienākumus, kurus dažkārt pārbaudīja Saturna ietekme, atrodoties Mežāzī.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment