Eksperti atklājuši, kurām zvaigžņu zīmēm piemīt visspēcīgākā enerģija – pārbaudi, vai esi starp tām

Sen vairs nav noslēpums, ka katram cilvēkam ir savs bioenerģijas lauks. Pamatojoties uz tā spēku, ir pieņemts dalīt cilvēkus tajos, kuriem ir spēcīga vai vāja enerģija.

Personas, kuras no dabas nav apveltītas ar spēcīgu enerģijas kokonu, biežāk nekā citi ir pakļauti citu ietekmei smalkā līmenī, un viņiem ir nepieciešams vairāk laika, lai atjaunotu vitalitāti. Spēcīga biolauka īpašnieki var ne tikai pasargāt sevi no citu enerģijas ietekmes, bet arī paši iedarboties uz citiem. Ir vērts atzīmēt, ka to ne vienmēr var raksturot pozitīvi.

Eksperti uzskata, ka šādas cilvēka biolauka iezīmes ir atkarīgas no tā, kādā zvaigznājā viņš ir dzimis. Un visspēcīgākā enerģija visbiežāk sastopama starp četru zvaigznāju pārstāvjiem.

Skorpions

Pilnīgi pareizi, pirmo vietu šajā reitingā ieņem Skorpioni. Šie cilvēki ir apveltīti ar ārkārtīgi spēcīgu biolauku un milzīgu vitalitātes krājumu. Reti kuram izdodas pretoties savai harizmai un seksualitātei: iespaidā nonāk gan tuvi draugi un radinieki, gan pilnīgi svešinieki, kas ir tuvu šiem Ūdens stihijas pārstāvjiem.

Skorpionu spēcīgā enerģija ietekmē ne tikai viņu izturību un veiktspēju, bet arī baro viņu intuīciju. Viņi jūt melus jebkurā izpausmē un lieliski redz pat visslēptākos citu nodomus. Šiem cilvēkiem nav absolūti nekādu grūtību paredzēt notikumu iznākumu, kas ļauj laikus izvēlēties virzienus, kas dos vislielāko pozitīvo rezultātu.

Auns

Ūdens stihijas palātām seko uguns pārstāvji. Auni savā izturības ziņā nav zemāki par Skorpioniem. Viņi spēj vienpersoniski izturēt jebkuru cīņu un uzvarēt, sagraujot visus šķēršļus un pārspējot konkurentus. Šiem cilvēkiem jēdziens “smags darbs” nepastāv. Ja apstākļi to prasa, viņi ir gatavi strādāt līdz svīst no rītausmas līdz krēslai. Un Auns var izturēt šo tempu, pateicoties savai spēcīgajai enerģijai.

Un tā apjomu šajās uguns stihijas palātās var apskaust daudzi apkārtējie.

Lasi vēl: “Tas notiek reizi 50 gados”: Tamāra Globa nosauc zvaigznājus, kurām var atvērties bezgalīga finanšu plūsma

Bet papildus visām šāda biolauka priekšrocībām šī zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem bieži nākas saskarties ar milzīgiem trūkumiem. Lieta tāda, ka Aunu enerģija atstāj savas pēdas viņu raksturā, padarot to, maigi izsakoties, grūti uztveramu citiem.

Vērsis

Šiem Zemes stihijas pārstāvjiem zvaigznes sagatavoja arī milzīga enerģijas potenciāla īpašnieku likteni. Bet, atšķirībā no Auna, cilvēki, kas dzimuši Vērša paspārnē, visus savus dzīvības spēkus novirza materiālās bagātības radīšanai. Viņu neatlaidība, mērķtiecība un apbrīnojamā izturība palīdz atrisināt vissarežģītākās problēmas un gūt labumu tur, kur citi to nemaz nav redzējuši.

Vērsis nemēdz tērēt savu vitalitāti nepamatotiem riskiem un neļauj jūtām ņemt virsroku pār saprātu. Viņiem patīk novērot, analizēt un izdarīt secinājumus. Var tikai apskaust šo cilvēku pacietību.

Zemes stihijas palātas var atļauties tērēt enerģiju emociju uzliesmojumam tikai tad, ja viņu intereses un jūtas tiek bez ceremonijām aizskartas un tiek pārkāptas visas saprāta robežas. Vērsis visu savu enerģiju veltīs dusmu izteikšanai, padarot pat viņu vārdiem īstu iznīcinošu spēku.

Mežāzis

Šiem zemes stihijas pārstāvjiem ir arī ļoti spēcīgs bioenerģijas lauks un milzīgs vitalitātes krājums. Tāpat kā Vērsis, arī šī  zvaigznāja aizbildņi savu enerģiju novirza materiālās bagātības radīšanai un savu mērķu sasniegšanai. Viņi arī prot strādāt ilgi un smagi, nenogurstoši un nesaudzējot savu veselību.

Bet viņu gadījumā biolauks joprojām darbojas kā vairogs no citiem. Cilvēki ļoti bieži jūtas neērti Mežāžu tuvumā. Tas attiecas ne tikai uz svešiniekiem, bet arī uz tuviem radiniekiem.

Taču, kad šīs zīmes pārstāvji jūtas pacilāti un uzticas apkārtējiem cilvēkiem, viņi var pat izārstēties. Taču nevajadzētu aizmirst, ka Mežāži mēdz papildināt savas enerģijas rezerves uz citu cilvēku rēķina.

Lasi vēl: Oktobris uz visiem laikiem var mainīt jūsu dzīvi; 3 zvaigžņu zīmes var nokļūt veiksmes virsotnē

Šajā ziņā viņi ir ļoti līdzīgi Skorpioniem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment