Ko zvaigznes mums sola oktobrī – Tamāras Globas prognoze visām zvaigznāju zīmēm

Oktobris ir Svaru mēnesis, kas ir līdzsvara simbols. Daba pāriet no viena stāvokļa uz otru, un cilvēkiem ir pienācis laiks veikt novērtējumu.

Tamāra Globa izteica prognozi rudens otrajam mēnesim visām zvaigžņu zīmēm.

Auns

Aunam tuvākajiem cilvēkiem vajadzētu veltīt vairāk uzmanības nekā parasti, īpaši oktobra pirmajā dekādē. Viņiem būtu jārisina arī mājas remonta un labiekārtošanas jautājumi. Nākamās pārmaiņas prasīs rūpīgu attieksmi pret veselību.

Sākot ar oktobra otro pusi, vislabāk jutīsies prom no mājām. Šis ir perspektīvu un dažādu notikumu laiks. Mēneša sākumā un beigās varat labi nopelnīt, taču esiet ekonomiskāks. Aunam oktobris būs periods, kad beidzot tevi pametīs daudzi partneri, kuriem jau sen vajadzēja pamest tavu dzīvi. Šomēnes jutīsi atvieglojumu. Raugieties droši nākotnē un virzieties uz jauniem mērķiem.

Vērsis

Vērsis piedzīvos pārmaiņas visās darbības jomās: no mīlestības līdz darbam. Jūsu dzīvē var būt daudz strīdu. Darbā var rasties nesaskaņas ar kolēģiem, kāds var pamest tavu loku. Oktobra otrajā pusē būs jātiek galā ar vecām problēmām un vienlaikus jāsāk jaunas lietas.

Oktobra pirmajā pusē esi uzmanīgs pret draugiem un partneriem, jo ​​finansiālā sastāvdaļa nāks no viņiem. Lielu lomu tavā dzīvē spēlēs arī radinieki un kaimiņi. Visu mēnesi tevi uztrauks ar naudu saistīti jautājumi.

Dvīņi

Dvīņiem būs problēmas ar radošumu. Daži cilvēki pametīs jūsu dzīvi. Tajā pašā laikā parādīsies jaunas iespējas, īpaši darbā. Jūsu panākumi un autoritāte būs uzticams atbalsts un palīdzēs tikt galā ar grūtībām. Pievērsiet īpašu uzmanību bērniem un atbalstiet viņus, iesaistieties viņu dzīvē.

Mēneša otrajā pusē saņemsi jaunus darba piedāvājumus, kas uzlabos attiecības ar vadību un finansiālo situāciju. Oktobra beigās iespējamas grūtības mīlestībā un biznesa attiecībās ar sievietēm.

Vēzis

Oktobrī Vēžiem būs daudz mājsaimniecības darbu un dažiem mājokļa problēmas, priekšplānā izvirzīsies pārcelšanās jautājumi. Bet tavi mīļie būs un varēs tevi atbalstīt. Mēneša pirmā puse ir iespēju laiks. Panākumi jūs gaida radošumā, sportā un personīgajā dzīvē. Mēneša otrā puse būs piemērots laiks mācībām. Turklāt šis ir labs periods ienākumiem un pirkumiem.

Lauva

Oktobrī Lauvām ir jāpievērš uzmanība ģimenes problēmām, jārūpējas par saviem mīļajiem un jāizrāda rūpes par viņiem. Esiet īpaši uzmanīgs ceļojot, īpaši oktobra pirmajā pusē.

Tikai no mēneša otrās puses pavērsies jaunas iespējas radošuma un personīgās dzīves jomā. Var rasties strīdi ar draugiem, taču, neskatoties uz nelielām nepatikšanām, jūs virzīsities uz priekšu. Oktobrī velti laiku savas mājas sakārtošanai. Tomēr neuzņemieties visu uzreiz.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušajiem oktobris ir lielisks laiks finanšu jautājumu kārtošanai. Iepriekšējie ienākumi un ienākumu avoti tiek mainīti. Būs jāpieliek pūles, lai saglabātu personīgos un ģimenes ienākumus. Neaizmirstiet par ģimeni.

Pēc mēneša 15. datuma parādīsies biznesa piedāvājumi un labas apmācību iespējas. Ceļi būs veiksmīgi. Oktobra beigās velti laiku mājas labiekārtošanas jautājumiem. Padomājiet par to, kā jūs varat atbrīvoties no nevajadzīgām lietām. Draugi sniegs noderīgus padomus par dzīvi, ģimeni, darbu.

Svari

Oktobris liks Svariem pievērst uzmanību savai veselībai. Pagātnes grūtības iet prom, līdzi ņemot veco vidi. Jūs gaida izvēle: ar ko un kā dzīvot, ko darīt un kā uzvesties turpmāk. Taču nepieņemiet svarīgus lēmumus oktobra pirmajās desmit dienās. Skatieties, kā attīstās apstākļi, un nekādā gadījumā neļaujiet citiem izlemt jūsu vietā.

Lasi vēl: Iesmērējiet savus iecienītākos apavus ar majonēzi un atrisiniet mūžīgo problēmu

Cilvēki, kas tevi mīl, tev palīdzēs it visā. Ja rodas veselības problēmas, nekavējoties sazinieties ar speciālistu. Oktobra otrajā pusē var labi nopelnīt. Arī kolēģi jūs atbalstīs.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment