Agrāk savā dzīvoklī pastāvīgi cīnījos ar putekļiem, līdz uzzināju vienu līdzekli, kas atrodams gandrīz katrā mājā

Cik patīkami ir dzīvot tīri un apzināties, ka esi darījis visu, lai saglabātu savu dzīvokli tīru bez putekļiem.

Ir pienācis laiks runāt par efektīvām metodēm, kā cīnīties ar “putekļiem”.

1. Pieradiniet mājiniekus novilkt virsdrēbes un apavus pie sliekšņa, neejot iekšā mājā. Labākais risinājums ir ielas apģērbu novietot skapī. Šādā veidā līdz minimumam samazināsim svešu mikroorganismu iekļūšanu mājoklī.

2. Veiciet mitro tīrīšanu. Šis, iespējams, ir vislabākais risinājums. Es, piemēram, noslaukšu putekļus ar mikrošķiedras drānu, kas samērcēta ūdens un nedaudz veļas skalošanas līdzekļa šķīdumā.

Skalošanas kondicionierim piemīt antistatiskas īpašības. Sadzīves priekšmeti, īpaši ierīces, piesaistīs mazāk putekļu daļiņu.

3. Bieži izsūc putekļus. Labākais veids, kā noņemt netīrumus un putekļus, protams, ir mazgāšanas putekļsūcējs. Bet, ja jums ir putekļu sūcējs ar ūdens filtru, lieliski. Ar tiem ir viegli notīrīt visas mīkstās un cietās virsmas mājā.

4. Izvēdiniet telpas. Pat ja esat metropoles iedzīvotājs, vēdiniet. Gaiss dzīvoklī ir daudzkārt piesārņotāks nekā ārā.

5. Mitrinātāji arī palīdz attīrīt māju no putekļiem. Ekonomisks veids: izsmidziniet ūdeni no smidzināšanas pudeles, pievienojot aromātiskās eļļas vai pilienu tāda paša kondicioniera.

Lasi vēl: Dvieļi būs gandrīz kā jauni 3 minūtēs; 1 karote šī produkta var aizstāt pulvera kalnu

6. Regulāri tīriet biezos tekstilizstrādājumus: segas, spilvenus, paklājus, paklājus utt. Jūs varat to tīrīt ķīmiski, bet tas ir dārgi. Vienkārši izņemiet to uz balkona. Un tiem, kas dzīvo mājās “uz zemes”, tas ir vēl vienkāršāk: katru nedēļu vēdiniet visu ārā.

7. Mēģiniet atbrīvoties no putekļu savācējiem: mīkstajām rotaļlietām, bieziem paklājiem, mākslīgajiem ziediem. Vai nevēlaties šķirties no savām iecienītākajām precēm? Nu tad tīri, tīri un vēlreiz tīri.

Es nevienam neesmu atklājis Visuma noslēpumus. Mēs visi zinām, kā rīkoties ar putekļiem.

Lasi vēl: Var uzkāpt uz veiksmes joslas: 3 zvaigznāju zīmes, kuras oktobrī piedzīvos finansiālus panākumus

Tikko vēlreiz atgādināju – viss ir atkarīgs no mums.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment