Kā iztīrīt virtuvi no taukiem: pieredzējušas saimnieces dalās ar pārbaudītām metodēm

Jebkurai saimniecei vienmēr jāzina par noslēpumiem, kas palīdzēs atbrīvot virtuves virsmas no tauku slāņa. Tomēr ne tikai veikala līdzekļi, kas specializējas tauku noņemšanā, būs noderīgi.

Par kādām vērtīgām metodēm ir vērts zināt?

Cepamais pulveris

Saimnieces ar pieredzi jau sen ir spējušas aprēķināt cepamā pulvera īpašo spēju cīnīties ar taukiem. Tāpēc to var droši izmantot. Jāņem pietiekams daudzums cepamā pulvera un, sajaucot ar ūdeni, iz jāizveido pastai līdzīga konsistence.

Izklājiet maisījumu uz virsmas. Ir vērts pagaidīt apmēram pusstundu. Pēc tam ar lupatiņu nomazgājiet virsmu un novērtējiet rezultātu. Ar vienkārša cepamā pulvera palīdzību izdosies notīrīt pat ļoti vecus tauku traipus, īpaši uz virtuves flīzēm vai skapīšiem.

Soda ar eļļu

Šī metode var šķist neparastāka un dīvaināka, taču tā sniedz vienkārši lielisku rezultātu. Jums ir jāapvieno jebkura augu eļļa ar sodu tā, lai atkal iegūtu pastai līdzīgu masu.

Uzklājiet to uz virsmas un arī nogaidiet pusstundu. Pēc tam virsma jānomazgā ar tīru drānu un jānopulē, lai noņemtu eļļas paliekas. Varētu šķist, ka, izmantojot eļļu, virsmas paliks netīrākas, tomēr realitātē iegūsiet pretēju efektu un tauki no virtuves virsmām pazudīs kā nebijuši.

Trauku mazgājamais līdzeklis

Izmantojiet trauku mazgāšanas līdzekli, kas ir paredzēts tauku noņemšanai. Samitriniet drānu ar siltu ūdeni, uzklājiet nedaudz trauku mazgāšanas līdzekļa un noslaukiet traipus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Citronu sula

Citronu sulai ir dabiska dezinfekcijas spēja un tā var palīdzēt iznīcināt tauku traipus. Uzklājiet citronu sulu uz traipiem un atstājiet uz 10 minūtēm, pēc tam noslaukiet ar mitru drānu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment