Veiksme apbērs kā ar zeltu! Nosauktas 4 Zvaigžņu zīmes, kam šonedēļ noteikti jānopērk loterijas biļetes

 

Foto – Unsplash

Ezotērikas speciālisti uzskata, ka šajā nedēļā, no 7. līdz 13. oktobrim, dažām Zvaigžņu zīmēm ir lielākas izredzes uz veiksmi, tostarp arī loterijās!

Kaut arī skaidrs, ka Zvaigžņu prognozes nav “akmenī cirstas” un dažkārt, mainoties planētu stāvoklim, mainās gan pašu cilvēku plāni, gan attiecības ar apkārtējiem, dažus veiksme lutina vairāk, nekā citus. Tāpēc būtu tikai muļķīgi šo Visuma veiksmi neizmantot! Nopērciet loterijas biļetes!

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Šajā nedēļā Auniem tiek solīta veiksme, īpaši finansiālajās lietās. Iespējams, var riskēt ar nelieliem ieguldījumiem investīcijās, ja domā par biznesu. Taču loterijas biļeti nopirkt vajadzētu pavisam noteikti. Zvaigznes uzskata, ka tev būs ļoti veiksmīga “roka”.

Foto – Pexels

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Dvīņiem šajā un tuvākajās dienās būs ļoti augsts enerģijas un veiksmes līmenis, kas var palielināt iespējas vinnēt vai izvilkt laimīgās loterijas biļetes. Taču ir jāuzticas savai intuīcijai un tajā jāieklausās – iegādājoties loterija biļeti, uzmanīgi jāieklausās savā sirdsbalsī – kura būs īstā, kuru pirkt? Kārtīgi apdomā un tad izdari savu izvēli.

Lasi vēl: Kad māja ir pilna ar viesiem, aizdedziet sērkociņu un iemetiet to tualetes podā

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Arī Svariem zvaigznes šo nedēļu sola kā veiksmīgu tieši naudas jautājumos, jo veiksme būšot blakus un neatiešot ne soli. Un tas viss, pateicoties Venēras pozitīvajai ietekmei. Ja tu esi prātojis par loterijas biļetes iegādi, iespējams, ka šis ir īstais laiks to beidzot izdarīt, jo tavs veiksmes faktors var izrādīties pat ļoti labvēlīgs.

Foto – Pexels

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm būs dota lieliska iespēja piesaistīt veiksmi finanšu un naudas jomā. Tavs emocionālais stāvoklis un intuīcija būs spēcīgi un izteikti, tāpēc arī loterijas laimesti, visticamāk, būs ne tikai iespējami, bet pat garantēti. Taču ir viens nosacījums – tev jāpaļaujas uz savām sajūtām, nevis jāpērk kaut kas uz “karstām pēdām”. Nogaidi īsto brīdi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment