Ķīniešu prognoze 2025. gadam: Tīģeris – veiksmīgs projekts, Pērtiķis – sūdzības no zila gaisa. Čūska ikvienam ir sarūpējusi daudz pārsteigumu

Ķīniešu horoskopā mēnešu skaitīšana sākas ar februāri. Precīzāk sakot, Ķīnas Saules gads sāksies 2025. gada 4. februārī. Tas notiks Koka (Zaļās) Čūskas paspārnē. Praktizējoša speciāliste ķīniešu metafizikas jomā Jeļena Kuzevanova stāsta par to, ko tas ienesīs katras Zīmes dzīvē.

Nākamais gads solās būt iespējām bagāts. Taču ar nelielu grozījumu galvenais ir saskatīt šīs iespējas un tās izmantot, saka eksperts.

Tīģeris

Ir svarīgi gada laikā atrisināt jautājumus, kas saistīti ar attiecībām ģimenē, ja esat precējies. Pievērsiet lielāku uzmanību sev un savai veselībai, iemācieties sabalansēt darbu un atpūtu. Braucot pa ceļiem, jābūt uzmanīgākam. Skaties savu soli!

Ja jums ir savs bizness vai attīstāt projektus, jaunajā gadā jums ir lieliska iespēja radīt kaut ko tādu, kas piesaistīs cilvēkus jums un jūsu produktam daudzus gadus uz priekšu.

Jūsu gada mērķis ir mērogot. Ja esat darbā pieņemšanas persona, mēģiniet palīdzēt pēc iespējas vairāk cilvēku, izmantojot savas funkcijas. Personīgās attiecībās pastāv risks tikt maldinātam un pieķerties. Nejaucieties konfliktos, jo varat ciest gan garīgi, gan fiziski.

Trusis

Gadu var raksturot ar vārdiem: “o, o, ņemiet to mierīgi!” Gads ar lielām finansiālām iespējām. Visas kartes būs jūsu rokās. Galvenais šogad neaizdzīt sliktās domas. Dalieties zināšanās un lietās, kas var jums gūt labumu no naudas un cilvēkiem kā ieguvumiem.

Ja tu dzīvo tādā stāvoklī, ka ik uz soļa sagaidi maldināšanu, tad tavā dzīvē ienāks krāpnieki. Gads palīdzēs sasniegt lielākus ienākumus. Galvenais ir izmantot iespējas. Visi jūsu plāni var piepildīties.

Iedziļinieties cilvēkos, vairāk komunicējiet. Ja nezināt, ko darīt, jautājiet padomu sev tuviem cilvēkiem. Sievietēm šis gads var veicināt ieņemšanu.

Pūķis

Pūķi šogad var darīt to, ko viņiem iepriekš nebija drosmes. Sapņojiet vairāk nekā parasti un noteikti piepildiet savus sapņus, taču esiet uzmanīgi, jo pastāv iespēja pazaudēt naudu vai ko vērtīgu. Tāpēc gada moto jums ir: uzticieties, bet pārbaudiet.

Ieņem aktīvu dzīves pozīciju, iznīcini to, no kā jau esi izaudzis. Labs laiks jaunam hobijam, piemēram, varat sākt makšķerēt. Tas paspilgtinās jūsu dzīvi. Var parādīties sacensību gars, bet tu šo sajūtu parādi caur pozitīvismu – piedalies konkursos.

Runājot par veselību, mēģiniet pavadīt gadu bez ekstrēmiem sporta veidiem. Pāru starpā var būt spriedze.

Čūska

Izmantojiet gadu izaugsmei un karjerai. Jaunajā gadā tevi var pārņemt slava, izdevīgi un ļoti interesanti darījumi, projekti. Gads paver vilinošas izredzes. Izvirziet sev mērķi un izmantojiet savus un draugu sakarus.

Ieteicams no savas dzīves izslēgt ekstrēmos sporta veidus un jebkādas traumatiskas izklaides, jo pastāv nopietnas traumas iespējamība. Esiet piesardzīgs ar zāles pļāvējiem un citām asas griešanas mašīnām.

Zirgs

Ja jums ilgu laiku ir kāds projekts, kuru jūs nevarējāt īstenot dzīvē, beidzot būs visas iespējas to īstenot.

Zināšanu iegūšanas tēma var kļūt jums aktuāla. Ja nolemsi nepaaugstināt savu kvalifikāciju, tad nākotnē tas ar tevi var izspēlēt nežēlīgu joku – paliksi aiz muguras kolēģiem un atlaišana nav tālu.

Tāpēc esi gada tendencē – attīsties un izmanto visas iespējas. Kļūsti par īstu līderi!

Ja jūsu priekšnieks piedāvā jums pieņemt praktikantus, ņemiet viņus. Viņiem būs iespējams daudz ko iemācīt. Neizplatieties starp pārāk daudziem cilvēkiem. Ja jums ir mērķis un nepieciešami cilvēki, meklējiet profesionāļus, kuriem ir atbilstošas ​​prasmes. Pretējā gadījumā jums būs jāpārstrādā viņu darbs, un galu galā jūs vienkārši pārmaksāsiet. Skopais maksā divreiz – tā es domāju.

Parādiet rūpes par saviem mīļajiem, ja vecākā paaudze ir dzīva. Biežāk apmeklējiet ģimeni.

Kaza

Šis jums būs gads ar lieliskām izredzēm. Jūs varat kļūt ļoti populārs un saņemt atzinību par saviem nopelniem. Priekšnoteikums tam ir iziet pasaulē, parādīt sevi un visu, ko varat darīt.

Tev ir svarīgi kļūt pamanāmam, būt pamanāmam. Izstrādājiet savu emuāru, ja jums tāda nav, bet jau ilgu laiku esat vēlējies to izveidot, šis ir jūsu risinājums. Parādiet sevi un savu ikdienu.

Šogad jūs nevarat palikt neredzams. Apmeklējiet sabiedriskās vietas, ballītes, brīvdienas. Iespējams, ka tas jums kaut kādā veidā palīdzēs nākotnē.

Jūs varat palīdzēt citiem cilvēkiem īstenot savus sapņus. Savā emuārā dalieties ar savām interesantajām metodēm un iedvesmojiet cilvēkus. Sastādi savu rīcības plānu, optimizē ienākumus un izdevumus, vari pat vest dienasgrāmatu par saviem ienākumiem un izdevumiem.

Personīgajā dzīvē var rasties strīdi un skandāli. Centieties uzturēt līdzsvarotas attiecības ar partneri un sabiedrisko dzīvi. Veselībai – sekojiet līdzi esošajām sli***ām un pievērsiet uzmanību savu tuvinieku veselībai.

Pērtiķis

Jaunajā gadā savas idejas izdosies realizēt, bet ar darbu. Čūskas gads sniedz jums atzinību un palīdz karjeras izaugsmē. Un šim nolūkam jums ir jāparādās un jāparunā par sevi. Ir lietderīgi studēt mārketingu.

Pārpratumi un aizvainojumi var rasties no zila gaisa. Bet padomājiet par citiem cilvēkiem. Nelolojiet aizvainojumu, vienkārši runājiet ar cilvēku mierīgā vidē. Šogad jūs varat viegli iznīcināt savu aliansi ar savu partneri, priekšnieku un radiniekiem.

Gads tev var būt traumējošs, esi uzmanīgs braucot, nebrauc ar lielu ātrumu, kā arī esi uzmanīgs kā gājējs, šķērsojot ceļu.

Ne visi, bet daži sapratīs, kas šobrīd ir jāmaina savā dzīvē, lai kļūtu laimīgāks. Būs liela vēlme mainīt visu sev apkārt, daži pat mainīs savu sociālo loku. Jūsu labākā draudzene, kāda iemesla dēļ tikai viņai ir skaidra, pārtrauks ar jums sazināties, vai arī jūs darīsiet viņai to pašu.

Lasi vēl: Zinātnieki ceļ trauksmi: diennaktī vairs neesot 24 stundu un kāpēc laiks iet ātrāk

Ja tā ir jūsu vēlme, tad rūpīgi pārdomājiet. Varbūt palīdzēs tikai frizūras un stila maiņa?

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment