Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones rīcība sadusmojusi daudzus latviešus

Foto – ekrānuzņēmums no IG

(labots)

Influencere un veikala “Elyndi” īpašniece Elīna Didrihsone atkal nokļuvusi sabiedrības uzmanības centrā. Turklāt – tas viss vēl nofilmēts.

Elīna pati vietnē “Instagram” īsajos stāstiņos publicējusi video, kurā redzama, braucot pie automašīnas stūres un vienlaikus – ēdot. Jaunā sieviete skaidro, ka viņa dodas uz treniņu, viņai ļoti gribas ēst, un nav varējusi izdomāt, ko nopirkt veikalā. Tāpēc nopirka biezpienu, ko arī, braucot pie stūres, nolēma apēst. Neko citu labu veikalā nevarēja atrast, jo vārītas olas un vistas fileja tur nebija.

Dažas stundas vēlāk vietnē “X” kāda sieviete vārdā Sintija šo Elīnas Didrihsones nofilmēto materiālu pārpublicēja un viņa nesaprot – kas pie velna notiek:  Nepiesprādzējusies, pie stūres ēd biezpienu. Abas rokas no stūres atlaistas. Runā ar kameru. Šī visa publikas uzmanības piesaistīšana nav aizgājusi par tālu?

Foto – ekrānuzņēmums

Publicējam reakcijas uz šo video:

Izskatās, ka viņa brauc kādā sastrēgumā un viņai ir moderns auto, kas spējot pats braukt sastrēgumos, neļaujot izbraukt no joslām un bremzējot, ja šoferis pats arī nebremzē, tāpēc  – nekādi riski te nemaz nav.

Ko Dievs nav iedevis, to ar biezpienu aizmālēt nevar.

Lasi vēl: Jaunumi tautā mīlētā komponista Raimonda Paula dzīvē: viņš esot gandarīts 

Elīna jau pirms kāda laika bija pie likumsargiem taisnoties par braukšanu pie stūres bez drošības jostām. Varbūt viņai vēlreiz jāaiziet, ja ar vienu reizi nepietika.

Foto – ekrānuzņēmums

 

 

UN kādas ir jūsu domas? Ko jūs sakāt par šādu situāciju? Dalies ar savu viedokli komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment