Uzzināju, kāpēc krustnagliņas jāsprauž ziepēs; Tagad par uzzināto dalos ar pārējiem

Pirmo reizi, kad pie paziņas mājās ieraudzīju ziepes ar daudz krustnagliņām, manam pārsteigumam nebija robežu.

Izrādījās, ka tas ir senais noderīgs līdzeklis, kas palīdz ikdienā. Daudzu cilvēku skapjos bieži ir nepatīkama smaka, kuras dēļ drēbes, gultas veļa un citas lietas ir stipri piesātinātas ar to.

Pateicoties ziepēm un krustnagliņām, šo problēmu var viegli atrisināt. Paņemiet ziepju gabaliņu, kam ir smaržīga smarža, un arī nedaudz krustnagliņas. Saspraudiet krustnagliņas ziepēs. Tad ielieciet šīs ziepes skapī. Ne tikai pazudīs nepatīkamā smaka, bet arī šis produkts pasargās jūsu lietas no kukaiņiem (piemēram, kodes).

Ja uz palodzes uzliksiet ziepes ar krustnagliņām, jūs aizmirsīsiet par mušām un odiem. Krustnagliņu smarža spēcīgi atbaida kukaiņus. Kukaiņi baidās no krustnagliņām. Šis aromāts padara kukaiņus aklus, un tie zaudē orientāciju.

Lasi vēl: Burtu skaits vārdā: Kā tas veido tavu raksturu un nosaka likteni

Es pati tam neticēju, kamēr neizmēģināju šo līdzekli mājās.

Ir vēl viena interesanta iespēja izmantot ziepes ar krustnagliņām.

Lietojiet parastu sejas masku. Izgrieziet mazāku gabalu, lai izveidotu kabatu ar rokturi. Ievietojiet tur ziepes un piesieniet to. Pēc tam noskrūvējiet tualetes poda skalošanas tvertnes vāku un pakariniet tur ziepju “maisiņu”, lai tas netraucētu skalošanas mehānismam. Aizveriet drenāžas mucas vāku.

Tagad katru reizi, kad jūs nolaidīsiet ūdeni, tualetē būs patīkams aromāts. Viena ziepju tāfelīte kalpo ilgu laiku.

Visi šie padomi ir pārbaudīti un patiešām darbojas. Man nevajadzēja smieties par savu paziņu, kad viņa mājā redzēju ziepes ar krustnagliņām.

Kas nodod sievieti ar zemiem ienākumiem: galvenās pazīmes

Ziepes ar krustnagliņām ir lēts, efektīvs līdzeklis, kas palīdz ikdienā un maksā centus. Galvenais ir tas, ka tas ilgst ilgu laiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment