Trim zvaigžņu zīmēm oktobrī vajadzētu pievērst uzmanību saviem sapņiem – ekspertu padomi

Šajā oktobrī sapņi kļūs par spēcīgu zemapziņas portālu noteiktām zvaigžņu zīmēm.

Eksperti  mūs pārliecina, ka šīm zīmēm tuvojas dziļas pašsajūtas laiks, un uzmanība sapņiem šajā ziņā būs īpaši noderīga.

Kam jābūt īpaši uzmanīgam pret saviem sapņiem.

Auns

Tā kā Zivis pārvalda jūsu divpadsmito sapņu māju un zemapziņu, jūsu dziļākās patiesības bieži slēpjas zem simbolikas un noslēpumainības slāņiem. Pašreizējā Saturna un Neptūna klātbūtne šajā diagrammas daļā izceļ gudrības un ilūziju mijiedarbību jūsu radošajā un garīgajā dzīvē.

Tu dabiski esi jūtīgs pret zīmēm, sinhronitāti un simboliem, kas parādās sapņos vai citos izmainītos apziņas stāvokļos, taču oktobris to maksimāli uzlabos. Šis mēnesis būs spēcīgs logs, lai izpētītu nezināmo. Viņš aicinās jūs ar savu slaveno drosmi dziļi ienirt savā iekšējā pasaulē. Izmantojiet šo periodu, lai atklātu slēptās atklāsmes un izveidotu savienojumu ar savu patieso Es.

Skorpions

Saules aptumsums mēneša sākumā radīs spēcīgu gaismu jūsu zemapziņā, jo tas aktivizēs jūsu divpadsmito sapņu un slēpto modeļu māju. Ar Saturnu un Neptūnu jūs ejat cauri grūtam garīgo robežu veidošanas ceļojumam un radošās pārliecības uzliesmojumiem. Šī kombinācija mudina jūs pievērst īpašu uzmanību neizdibināmām zīmēm, brīdinājumiem, kas parādās jūsu sapņos, īpaši tiem, kas saistīti ar jūsu attiecībām.

Ja jūsu sapņos šomēnes dominē murgi, tas varētu būt svarīgs vēstījums, kas norāda uz šo attiecību stāvokli. Padomājiet par cilvēkiem un vietām, kas parādās jūsu sapņos. Kas viņi ir? Kā tās iekļaujas tavā nomoda dzīvē?

Lasi vēl: Manas vecmāmiņas vērtīgā recepte, ko viņa man nodeva – kartupeļu sacepums no PSRS

Kādu dziļāku nozīmi tie jums sniedz? Atbildes var atklāt vērtīgas atziņas par jūsu iekšējo pasauli.

Zivis

Visu jūsu prognozi iekrāso dabisks mistisks un intuitīvs pasaules skatījums. Instinkta, nevis loģikas vadīts, jūs bieži jūtat, ka pārvietojaties pa dzīvi tādos veidos, ko citi, iespējams, nesaprot. Tomēr šomēnes vari paļauties, ka intuīcija tevi vedīs pareizajā virzienā. Saturna un Neptūna klātbūtne jūsu pirmajā mājā izceļ konfliktu starp jūsu vēlmi pēc ilgstošas ​​garīgās izaugsmes un pašapziņas brīžiem. Šī virves vilkšana var apgrūtināt līdzsvara atrašanu, taču jūsu sapņi sniegs jums vērtīgu ieskatu šajā jautājumā.

Pievērsiet īpašu uzmanību vēstījumiem savos sapņos, jo tie var būt maigi atgādinājumi, ka pat lēns progress joprojām ir progress. Jūs varat sajust, ka laiks iet, taču, pieņemot mūžīgo skatījumu, mainīsies jūsu pieeja jūsu ceļojumam.

Lasi vēl: Ņemu lielu sīpolu un burkas vāku. Draugs bija Ķīnā un no turienes “atveda” oriģinālu ideju ātrai uzkodai

Visums mudinās jūs būt pacietīgiem un padziļinās jūsu iekšējā miera sajūtu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment