Aizkustinošs drosmes stāsts. Vīrietis nenobijās un ielēca ledainā ūdenī, lai glābtu suni

14. februārī, kad visi svinēja Valentīna dienu, Dons Četens izglāba kāda sveša suņa dzīvību. Šajā dienā Dons pastaigājās ar saviem četrkājainajiem draugiem. Pa ceļam uz mājām viņiem pietuvojās kāds vīrietis:

– Vai jūs gadījumā neesat pamanījis pelēcīgu terjeru? viņš jautāja.

– Diemžēl nē, bet varu palīdzēt meklēšanā, Dons atbildēja.

– Būšu pateicīgs.

Apmēram stundu vai ilgāk viņi meklēja suni, taču tas bija kā ūdenī iekritis. Bet, ejot pāri gājēju tiltam, Dona suņi vienā brīdī sastinga un tālāk nekustējās. Dons paskatījās uz leju, lai redzētu, kas suņus ir ieinteresējis, bet, neko neieraudzījis, devās tālāk.

Tikmēr viņa četrkājainie draugi nekustējās. Dons atgriezās un ieklausījās  – viņš izdzirdēja smilkstēšanu, kas nāca tilta apakšas.

Vīrietis nekavējoties metās upē. Atstājis savas atslēgas un telefonu uz sauszemes, viņš iekāpa ledainajā ūdenstilpnē.

Upē joprojām bija ledus, un nebija viegli tikt pie suņa. Taču lielākais izaicinājums bija ledū ielūzušā suņa izcelšana no ūdens. Rezultātā viss beidzās labi, terjers, vārdā Džeksons, tika izglābts un nodots saimniekam. Apskatot suni, abi vīrieši secināja, ka ar dzīvnieku viss ir kārtībā.

Pēc šī aizkustinošā notikuma Džeksona īpašnieks ne reizi vien satikās ar sava mīluļa glābēju, paužot pateicību par palīdzību gan Donam, gan viņa gudrajiem suņiem.

Ja tev patika šis stāsts, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos. Laipni aicināts arī sniegt komentārus, it īpaši, ja tavā dzīvē gadījies kas līdzīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment