Es ieberžu apavus ar ziepēm un negludinu tilla audumu. 6 noderīgi padomi, par kuriem visi sākumā smējās, bet tagad tos atkārto

Pasaulē, kurā mums nepietiek laika visam, praktiski triki kļūst par īstiem glābējiem. Lūk, seši vienkārši, bet efektīvi padomi, kas vispirms lika citiem pasmieties, bet tagad visi tos atkārto!

Ardievu noberztas kājas

Pirms uzvilkt jaunos apavus, ieziepējiet problemātiskās vietas ar sausām ziepēm. Šis vienkāršais triks novērsīs tulznas un padarīs apavu valkāšanu daudz ērtāku.

Izglābiet savu veļas mazgāšanas līdzekli no mitruma

Lai nepieļautu, ka jūsu veļas pulveris uzsūc mitrumu un pārvēršas graudos, pārlieciet to no kartona kastes uz plastmasas pudeli. Šādā veidā tas būs pasargāts no mitruma un kalpos ilgāk.

Tillu vairs var negludināt

Aizmirstiet par tilla gludināšanu uz ilgu laiku. Uzkariniet mitrus aizkarus uz aizkaru stangas un apsmidziniet tos ar ūdens un veļas kondicioniera šķīdumu. Tills izlīdzināsies pats, un jūsu aizkari izskatīsies perfekti.

Viegli iegūstiet spīdīgus krānus

Lai jūsu krāns izskatītos kā jauns, vienkārši berzējiet to ar sausu sveci un pulējiet ar lupatiņu. Šāda kopšana ne tikai piešķirs spīdumu, bet arī novērsīs ūdens pēdas.

Aizsardzība pret sauli un siltuma saglabāšana

Burbuļplēve ir lielisks risinājums logiem. Vasarā tā atstaros saules starus un ziemā aizturēs siltumu. Vienkāršs, bet efektīvs veids, kā padarīt mājokli komfortablāku jebkurā gadalaikā.

Dārzeņi ilgāk saglabāsies svaigi

Lai dārzeņi ledusskapī saglabātos svaigi, novietojiet uz plaukta papīra salveti, apkaisiet to ar cepamo sodu un pārklājiet ar otru salveti. Soda absorbēs nepatīkamās smakas, un jūsu pārtika ilgāk saglabāsies svaiga.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Izmēģiniet jaunas metodes un dalieties ar saviem atklājumiem. Galu galā, jo vairāk noderīgu padomu mēs zinām, jo vieglāka un patīkamāka kļūst mūsu dzīve.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment