Pilnmēness sāksies 17.oktobrī: no šīs dienas šīm Zvaigžņu zīmēm iestāsies krasas pārmaiņas privātajā dzīvē

Foto – Pexels

Oktobra mēnesī Pilnmēness būs divas dienas – tas sāksies 17.oktobrī, bet beigsies 18.oktobrī. To sauc arī par “auksto” Pilnmēnesi. Šī Mēness fāze būtiski ietekmēs dažu Zvaigžņu zīmju personīgo dzīvi.

Lai gūtu panākumus un apiet ar līkumu karmiskajām “mācībām”, kas var salauzt jūsu sirdi, šis Pilnmēness ir jāsagaida gudri – pareizā veidā.

Ezotērikas speciālisti ir nosaukuši tās Zvaigžņu zīmes, kurām gaidāmas vērienīgas pārmaiņas. Kāds no viņiem dibinās ģimeni, kāds satiks savu liktenīgo otro pusīti, bet kāds, diemžēl, izšķirsies. Lai pārdzīvotu šo periodu, kas var piesaistīt un ne visai pozitīvus notikumus, pēc iespējas vairāk uzmanība jāpievērš savām prioritātēm.

Zivīm pienācis laiks parūpēties pašam par savām emocijām. Nevajag reaģēt uz citu cilvēku pateikto tik krasi un izteikti – kāds to var pārprast un tas radīs nepatīkamas situācijas. Nevajag sabojāt par sevi iespaidu – patiesībā tas var sanākt diezgan ātri, pat pašam negribot. Pievērst uzmanību savam mīļotajam cilvēkam, ieklausīties viņa vajadzībās, jā, arī kritikā. Ja jūs ar savu otro pusīti nebūsiet atklāti, jūs nevarēsiet atrisināt problēmas, kas jūs abus nomāc.

Foto – Pexels

Lasi vēl: Vai vīriešiem, sasniedzot cienījamu vecumu, jāmaina sieva

Strēlniekiem gaidāmi dzīvē kontrastējoši notikumi: viss būs atkarīgs no viņu statusa. Tie, kuri ir neprecēti, satiksies ar savu liktenīgo otro pusīti. Bet tie, kuri ir attiecībās, bet vēl bez laulības gredzena – beidzot iestūrēs laulības ostā. Bet precētie Strēlnieki… diemžēl viņiem dzīvē gaidāmas ne pārāk labas pārmaiņas. Iespējams, ka kaut kas, kas bija kā neliels konflikts, nu ir pāraudzis par neatrisināmu strīdu, kam var sekot pat šķiršanās.

 

 

Foto – Pixabay

 

Aizkustinošs drosmes stāsts. Vīrietis nenobijās un ielēca ledainā ūdenī, lai glābtu suni

Bet Vēžiem ieteicams ieklausīties savās emocijās, jo tās pateiks priekšā, kas jādara attiecībā uz mīļoto cilvēku. Iespējams, ka precētajiem Vēžiem ir iestājusies neliela rutīna, taču tas nekas, visu var vērst par labu. Protams, pašiem vien būs pie tā jāstrādā. Pat, ja ir brīži, kad liekas, ka “šis viss ir iestudēts”, tas nekas, jo tam patiešām ilgtermiņā būs lielisks rezultāts. Galvenais nenokārt degunu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment