Ķīmiskās tīrīšanas eksperte ar stāžu pastāstīja, kā no spilvena izņemt dzeltenus traipus

Jums būs nepieciešams tikai viens dabisks līdzeklis, lai iztīrītu dzeltenus pleķus un traipus uz spilveniem.

Spilveni var uzsūkt traipus jebkurā gadalaikā, bet vasarā tas bieži notiek ievērojamas svīšanas dēļ. Iestājoties rudenim, jūsu spilveni var arī iegūt nepatīkamu izskatu, jo uz tiem var veidoties dzelteni traipi. Tomēr tīrīšanas eksperte Karija Higinsa ir atklājusi, kā padarīt spilvenus atkal tīrus un svaigus.

“Es neiedziļināšos detaļās, bet ir pašsaprotami, ka spilveni ir vieta, kur vairojas netīrumi, kas uzkrājas no sešām līdz astoņām stundām, ko jūs katru nakti pavadāt uz tiem,” viņa norādīja.

Pēc ekspertes domām, dzelteno spilvenu atsvaidzināšana nekaitēs ne jūsu finansēm, ne laikam. Konkrēti, Kerija iesaka šim uzdevumam izmantot vienkāršu balto etiķi. Etiķis ir ne tikai traipu tīrītājs, bet arī antibakteriāls un darbojas kā antiseptisks līdzeklis, attīrot spilvendrānas no baktērijām un nepatīkamām smakām.

“Lai arī cik netīri un dzelteni bija mani spilveni, man tos nevajadzēja mazgāt otrreiz, etiķis darbojās kā izcils tīrīšanas līdzeklis!” eksperte dalījās savā pieredzē.

Vienlaikus, pirms spilvenus iemetat veļas mazgājamajā mašīnā, vienmēr pārbaudiet spilvena etiķeti ar informāciju par to kopšanu. Piemēram, daži spilvenu veidi neiztur griešanas ciklu veļas mašīnā. Arī mazgājot spilvenus, nemetiet mašīnas cilindrā daudz lietu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Pēc tam veļas mašīnas mīkstinātāja nodalījumā ielejiet 250 ml baltā etiķa un pēc tam pievienojiet parasto veļas pulveri. Kerija iesaka izvēlēties pulveri bez smaržas. Pēc ekspertes teiktā, uzreiz pēc mazgāšanas spilveni būs pilnībā tīri un bez traipiem. Tomēr, ja traipi joprojām saglabājas, mēģiniet spilvenus mazgāt vēlreiz.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment