Latviešu pazīstamais mūziķis Ainars Mielavs nāk klajā ar steidzamu paziņojumu

Foto – ekrānuzņēmums

Talantīgais latviešu mūziķis, grupas “Jauns mēness” līderis Ainars Mielavs nesen nāca klajā ar patiesi jaukām ziņām – viņš laidis klajā grāmatu, kas ir unikāls darbs. Bet tagad viņš dalījies ar citiem jaunumiem.

Izdevniecība “Dienas grāmata” jau bija laidusi klajā Ainara Mielava grāmatu “Kad mēness jūrā krīt. Vārdi un gleznas” – šī grāmata bija unikāla, jo tajā bija apvienoti Mielava dziesmu teksti un viņa mākslinieka darbi, jo viņš pats arī gleznojis. Grāmata tika laista klajā vēl tikai gaidot Mielava personālizstādi, kuru plānots atklāt šogad, 21.novembrī.

Foto – ekrānuzņēmums

Tomēr tagad dziedātājs sociālajā vietnē “Facebook” nācis klajā ar steidzamu paziņojumu:

“Dāmas un kungi, dārgie draugi, diemžēl tehnisku iemeslu dēļ grāmatā “Kad mēness jūrā krīt. Vārdi un gleznas” ir ieviesusies kļūda. Trūkst dziesmas “Labradors” trešā un ceturtā panta. Līdz ar to, tirāža tiek anulēta un tiek pasūtīta jauna izlabotā tirāža.

Foto – ekrānuzņēmums

Diemžēl arī šo piektdien paredzētā autogrāfu sesija jeb autogrāfa stunda skaistajā “Jāņa Rozes” grāmatnīcā Krišjāņa Barona ielā 5 tiek atcelta līdz brīdim, kad mūsu rokās nonāks īstā, gatavā grāmata.

Kāpēc kartupeļu ielikšana aukstā ūdenī pirms vārīšanas nav laba ideja

Vēlreiz atvainojos par sagādātajām neērtībām. Un piebildīšu, ka visi tie, visas tās, kas jau ir nopirkuši šo grāmatu, saglabājiet to un kad tiks izdota jauna tirāža, dodieties uz to grāmatnīcu, kur jums to samainīs pret īsto, pareizo variantu, ar dziesmas “Labradors” trešo un ceturto pantu.”

Rakstījām arī, ka sakarā ar savu apaļo – 65.dzimšanas dienu, Ainars Mielavs arī jau izsludinājis jubilejas koncertu “Arēnā Rīga”, kas gaidāms nākošā gada 25.oktobrī.

Ainars Mielavs uzrunā savus fanus ar steidzamu paziņojumu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment