Nekad nenovietojiet spoguli šajās vietās

Spoguļi ir kļuvuši par pazīstamu detaļu ikvienā interjerā. Bieži vien tie atrodas gandrīz katrā mājas telpā, neatkarīgi no tā, vai tā ir guļamistaba vai vannas istaba. Tomēr daudzi aizmirst, ka spoguļi ir ne tikai mēbele, bet arī noteiktas enerģijas krātuve, un ne velti tos bieži izmanto daudzos rituālos.

Tāpēc spoguļu izvietojumu dzīvoklī nevajadzētu balstīt tikai uz dizaina lēmumiem. Kur nevajadzētu novietot spoguli, lai jūsu mājās vienmēr valdītu labklājība.

Vai ir iespējams piekārt spoguli pretī logam?

Sāksim ar maziem spoguļiem, kurus esam pieraduši lietot ikdienā – piemēram, grimam. Tie bieži tiek atstāti uz loga, kas rada ugunsgrēka risku. Vēl viens iemesls, kāpēc jūs nevarat novietot spoguli uz palodzes, ir izveidot enerģijas koridoru starp māju un ielu.

Tas pats attiecas uz to, vai ir iespējams piekārt spoguli pretī logam. Zīmes vēsta, ka, novietojot to šajā vietā, pozitīva enerģija caur spoguli ieplūdīs uz ielas. Tas novedīs pie bagātības un labklājības zaudēšanas, un to vietā nāks kaites un strīdi.

Kur nedrīkst pakārt spoguli gaitenī: svarīgi punkti

Tikpat populāra spoguļu vieta mājās un dzīvokļos ir gaitenis. Piekrītu, tas ir diezgan ērti, jo pirms došanās ārā jūs vienmēr varat pārbaudīt izskatu. Tomēr ir ļoti svarīgs noteikums par to, kur gaitenī nedrīkst pakārt spoguli. Nekad neuzstādiet to pretī priekšējām durvīm.

Katru reizi, kad tas atveras, no jūsu mājas sāks plūst prom pozitīva enerģija. Tad sāksies nepatikšanas. Labākais variants ir uzstādīt spoguli priekšējo durvju sānos.

Bet vai ir iespējams piekārt spoguli uz ārdurvīm? Tā vēsta zīmes. Spoguļi uz ārdurvīm uzkrāj dažādas enerģijas. Ja mājā notiek traģēdija, jums tā būs jānoņem. Un pat tad, ja spogulis ir iebūvēts durvīs, no tā jātiek vaļā, lai dzīve nekļūtu vēl grūtāka.

Lasi vēl: Uzzināju, kā lobīt valriekstus, izmantojot pudeli; Tagad es to daru pati, tas ir ļoti vienkārši un kodols vienmēr ir vesels

Turklāt, ja jūs nolemjat piekārt spoguli uz ārdurvīm, tam nevajadzētu atspoguļot pusdienu galdu. Ja jūsu mājas plānojums to atļauj, labāk ir pārvietot maltītes vietu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment