Stāstu, kāpēc es cepu citronus pannā un kādu gardu ēdienu es no tā gatavoju

Maz ticams, ka kāds atteiksies no garšīga un aromātiska citrona pīrāga gabala.

Citronu pīrāga galvenais akcents ir tā patīkamais skābums.

Sastāvdaļas:

Cukurs – 100 g
Ūdens – 100 ml
Citrons – 1 gab.

Mīkla:

Milti – 140 g
Sviests – 90 g
Cukurs – 100 g
Cepamais pulveris – 1 tējk.
Olas – 3 gab.

Kā pagatavot:

Citronu nomazgā, aplej ar verdošu ūdeni un sagriež šķēlēs.

Uzliek pannu uz uguns, ielej 100 ml ūdens un pievieno 100 gramus cukura. Pagatavojiet cukura sīrupu.

Un izklājiet citrona šķēles.

Apcep citronus no abām pusēm un noņem no uguns.

Bļodā samaisa 100 gramus cukura, 90 gramus sviesta un puto ar mikseri burtiski 2-3 minūtes.

Lasi vēl: Noķer veiksmes putnu turpat aiz astes: nosauktas trīs zvaigžņu zīmes, kas 2024. gada oktobra otrajā pusē kļūs par īstiem veiksminiekiem

Pievieno 3 olas un visu samaisa.

Pievieno 140 gramus miltu, tējkaroti cepamā pulvera un samīca mīklu.

Veidnes apakšā uzklāj cepamo papīru un izklāj citronus.

Mīklu lej virsū citroniem.

Liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 40-45 minūtēm. Pīrāga gatavību pārbaudiet ar zobu bakstāmo.

Gatavo kūku apgriež otrādi, noņem cepampapīru un virsū uzkaisa nedaudz pūdercukura.

Atliek tikai to sagriezt gabalos, un jūs varat aicināt visus uz tēju.

Lasi vēl: Automašīnas numurs ietekmē vadītāja likteni: kā izvairīties no problēmām un piesaistīt veiksmi

Labu apetīti!

Leave a Comment