Ir noskaidrots ko sagaidīsim šova “Ir talants!” atlasē, kura notiks jau šonedēļ

Ir noskaidrots ko sagaidīsim šova “Ir talants!” atlasē, kura notiks jau šonedēļ. Pavisam nesen tika publicēts saraksts ar dažiem cilvēkiem, kuri uzstāsies.

Šo svētdien, 20. oktobrī, pulksten 20:30, TV3 šova “Ir talants!” lielajā skatuvē trešajā atlases kārtā uzstāsies vēl 12 talantīgi dalībnieki, cenšoties pārsteigt gan tiesnešus, gan skatītājus.

Šonedēļ īpaši izceļas talantīgie jaunieši, tostarp jaunākā dalībniece, kura ir tikai 8 gadus veca. Šovā piedalīsies arī vairāki dalībnieki no Lietuvas un Ukrainas.

No akrobātikas trikiem līdz sprādzieniem uz skatuves – šajā atlases kārtā gaidāmi aizraujoši priekšnesumi. Redzēsim dažādu žanru dejotājus, tostarp breika deju, laikmetīgo deju un romu tradicionālo deju.

Būs arī muzikāli priekšnesumi, piemēram, bungu un saksofona duets, un jauns hokejists, kurš izpildīs paša sacerētu hiphopu, cerot kādreiz kļūt par Latvijas Eminemu. Skatītājus gaida arī smagā metāla izpildījums.

Lasi vēl: Noķer veiksmes putnu turpat aiz astes: nosauktas trīs zvaigžņu zīmes, kas 2024. gada oktobra otrajā pusē kļūs par īstiem veiksminiekiem

Akrobātikas priekšnesumi neizpaliks – gaisa akrobātikā uzstāsies 12 gadīga rīdziniece un 9 gadus veca meitene no Ukrainas, kuras priekšnesums aizkustinās tiesnešus. Abas meitenes sapņo par nākotni pasaulslavenajā “Cirque du Soleil”.

 

 

Leave a Comment