Kaļķakmeni var viegli likvidēt – ātrs triks, kā padarīt tualetes podu baltu, izmantojot tikai vienu sastāvdaļu

Kaļķakmens vannas istabā var būt nopietna problēma, kad runa ir par krānu, dušu un tualešu tīrību.

Izdevums The Mirror ziņo, ka viss, kas nepieciešams, lai atbrīvotos no kaļķakmens vannas istabā, ir citronskābe, kas ir lielisks dabiskais tīrīšanas līdzeklis, ko var izmantot podu tīrīšanai. Tas ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā efektīvi atbrīvoties no kaļķakemns, neizmantojot dārgas ķimikālijas.

Šī metode tika ieteikta Facebook grupā Mrs Hinch tīrīšanas padomi un triki, kur diezgan aktīvi tika apspriesti visdažādākie veidi, kā atrisināt problēmu ar kaļķakmeni vannas istabā. Daudzi bija vienisprātis, ka etiķis un soda nav īstais risinājums. “Mēs izmantojām visu, un burtiski vienīgais, kas palīdzēja, bija citronskābe,” norādīja lietotāja Marija Luīze.

Triks, kā atbrīvoties no spēcīga kaļķakmens aplikuma tualetes podā

Tie, kas izmēģināja metodi pēc savas pieredzes, ieteica iztukšot tualetes podu no ūdens, sajaukt 2-3 ēdamkarotes citronskābes ar nelielu ūdens daudzumu, lai izveidotu pastu. Uzklāj pastu uz podu virsmas, īpaši uz traipiem vai kaļķakmens nogulsnēm un atstāj to uz nakti.

Nākamajā rītā izmanto tīrīšanas suku vai sūkli, lai viegli notīrītu virsmas. Beigās rūpīgi noskalo ar ūdeni, lai noņemtu visus atlikumus. Turklāt papildus bonuss ir tas, ka citronskābe ne tikai attīra, bet arī atstāj patīkamu aromātu!

“Pagājušajā nedēļā es to izdarīju ar savu tualetes podu, un biju tik patīkami pārsteigta, cik viegli tas nomazgājās tīrs. Es jau iepriekš esmu izmantojusi balto etiķi un dzeramo sodu, bet tā nekad nav darbojusies tik labi,” norādīja cita lietotāja Abigaila Hērda.

Leave a Comment