Īpaši oktobra mēness ietekmē šie 4 priekšmeti jūsu mājās var piesaistīt nelaimes

Šīs lietas mājā nozīmē lielas problēmas oktobrī! Gatavojamies pārmaiņām mēneša enerģijās, gatavojamies jauniem finanses saņemšanas veidiem, gatavojamies jaunām pārmaiņām. 

Šāda sagatavošanās palīdzēs neieviest izejošās enerģijas jaunā mēneša jaunajās enerģijās – tās nav harmoniskas un radīs haosu, kas nozīmē, ka sabojās to, kas jau ir gatavs ienākt tavā dzīvē – veiksmi naudā, visā. kas saistīti ar naudu.

Lai nesabojātu enerģiju – svarīgi no mājas izmest tās lietas, kas ir negatīvo enerģiju nesējas. Mājas ir jums vistuvākā enerģētiskā telpa, un tās enerģijas ietekmē jūs pastāvīgi un spēcīgi.

Radiet enerģiju harmoniju savās mājās – un jūsu oktobris būs bagāts un veiksmīgs. Atstājiet mājās lietas ar negatīvu enerģiju – un oktobrī jūs sāksit dzīvot nabadzībā.

Eksperti ieteikuši, ka šīs lietas ir jāizmet līdz 21.oktobrim 

Un kā attīrīt mājas telpu, radīt spēcīgu monetārās veiksmes un labklājības enerģijas mājā,  īpašs rituāls. 

Ar mīlestību pret visiem. Ir svarīgi to izmest no mājas miskastē / ne tikai izņemt, bet kaut kur aiznest. Nav nepieciešams dedzināt! vienkārši izmetiet šādas 4 lietas:

PIRMĀ – apstājies pulkstenis , bojāts , ja pulkstenis nestrādā, bet to var salabot – dariet to līdz oktobra sākumam. Un izmetiet visas pulksteņa daļas, kuras, iespējams, jau ilgu laiku ir nogulējušas jūsu mājās un nav izmantotas.

Lai enerģijas neapstādinātu, neapspiestu, radot statiku mājas enerģētiskajā telpā.

 

OTRĀ – vecie kalendāri un tas, kas liecina par pagājušo gadu. Labāk ir izmest pēdējo gadu dienasgrāmatas / ja tajās ir svarīgi ieraksti, tad nofotografējiet tos vai pārrakstiet tos.  Vecais kalendārs ir pagātnes enerģijas. Viņi ir jāatbrīvo.

 

TREŠĀ – metāla priekšmetus, uz kuriem ir parādījušies pat sīki tumši plankumi un nekas nevar tos noņemt – steidzami izmetiet! Šādās lietās var būt daudz negatīvas enerģijas.

Lasi vēl: Lai petūnija ziedētu krāšņi un ilgi, tās jābaro ar šo metodi – vienkārša barošanas shēma

CETURTĀ – izbalējušas, saplēstas, bojātas fotogrāfijas, īpaši, ja šajās fotogrāfijās ir kāds no taviem mīļajiem!

Labāk nekad neglabājiet mājās nepazīstamu cilvēku fotoattēlus. Fotogrāfija nes tajā fotografētā cilvēka enerģiju. Bojāta fotogrāfija var nodarīt lielu kaitējumu jūsu mājām.

Izņemiet no maka monētu un turiet to labajā dūrē. Sāciet rituālu pie ārdurvīm, ejiet pulksteņrādītāja virzienā pa visu dzīvokli, apstājieties pie katra loga un durvīm mājā, atveriet plaukstu ar monētu un pasakiet rituāla vārdus.

Pēc tam vēlreiz saspiediet monētu dūrē un dodieties tālāk. Pabeidziet rituālu pie ieejas durvīm. Izrunājiet rituāla vārdus un ielieciet monētu makā, tālāk varat to izmantot pēc saviem ieskatiem.

 

Leave a Comment