Tests: kura jūsu slepenā īpašība visvairāk kaitina apkārtējos – izvēlieties krāsu un uzziniet atbildi

Ir rakstura iezīmes, kuras rūpīgi cenšamies slēpt ne tikai no citiem, bet arī no sevis, principā negribot atzīt savu klātbūtni. Taču tas nenozīmē, ka rūpīgi slēptais nekad nevienam nav pamanāms. Izvēlieties krāsu un uzziniet, kura no jūsu slēptajām iezīmēm visvairāk satracina citus.

Dzeltens

Īpašība, kuru jūs rūpīgi slēpjat, ir iedomība. Jūs esat jutīgs pret kritiku, pat ja saprotat, ka tā patiešām izklausās pelnīti. Jūs domājat par sevi labāk nekā patiesībā esat, jums nepatīk nekāda konkurence, jūs nezināt, kā zaudēt. Lai cik slēpta būtu iedomība, tā kļūst pamanāma sakāves un zaudējuma brīžos.

Apkārtējiem cilvēkiem tas nepatīk, ir pienācis laiks strādāt pie sevis.

Zaļš

Jūs mēģināt slēpt šaubas par sevi, bailes no rītdienas un nezināmā. Tomēr, jo optimistiskāks tu centies izskatīties, jo pamanāmāka kļūst tava iekšējā panika. Jums ir grūti pieņemt atbildīgus lēmumus; Jūs baidāties no lielas atbildības, jo nezināt, kā šī lieta varētu beigties. Ir izeja – jāiemācās noticēt sev.

Ar katru reizi kļūs labāk.

Sarkans

Jūs mēģināt slēpt savu aizkaitināmību un dusmas. Jebkura nepareiza rīcība vai nepareizs vārds no citiem var jūs sadusmot. Tu esi neiecietīgs pret kļūdām un dusmojies par sīkumiem. Un, lai netiktu uzskatīts par traku, jūs mēģināt dusmas noslēpt kā kritiku. Tas izrādās slikti. Cilvēki jūt dusmas intuitīvi un cenšas palikt prom no jums.

Lasi vēl: Kādas dāvanas jādāvina mīļajiem Jaunajā gadā: Zaļā Koka Čūskas labvēlība noteikti garantēta

Mēģiniet pārskatīt savu attieksmi pret sabiedrību.

Ceriņu krāsa

Jūsu slēptais trūkums ir narcisms. Jūs pat nevēlaties sev atzīt, ka novietojat sevi augstāk par visiem citiem, uzskatāt sevi par cienīgu tikai labāko. Tas nemitīgi nāk ārā – egoisms kļūst pamanāms mazākajās ikdienas un darba situācijās. Iemācieties novērtēt apkārtējos un atpazīt, ja viņi izrādās gudrāki un talantīgāki par jums.

Tas palīdzēs veidot draudzīgas attiecības ar pasauli.

Zils

Jūs patiešām vēlētos, lai jūsu tieksme pēc slinkuma paliktu noslēpumā no citiem. Tu izliecies par čaklu strādnieku, bet reizēm tava nevēlēšanās kaut ko darīt ir redzama pat caur maskām. Apkārtējiem cilvēkiem nepatīk, ka dažkārt nevērīgi pildāt kāda pienākumus vai personiskas prasības.

Mēģiniet meklēt papildu motivāciju, lai vairāk interesētos par rezultātu.

Pelēks

Šī izvēle nozīmē, ka esi diezgan noslēpumains un nevēlies, lai citi uzzina tavus patiesos mērķus, domas un jūtas. Jūs nevēlaties uz sirsnīgām sarunām, nevēlaties nevienu ielaist savā personīgajā dzīvē, tāpēc bieži ciešat no vientulības. Jūs tiekat uzskatīts par dīvaini, kurš “noteikti kaut ko slēpj”.

Lasi vēl: Tik tīru plīti sen nebiju redzējusi: Es jums parādīšu, kā izveidot lētu produktu, kas ātri noņems taukainas un vecās nogulsnes

Centies būt atvērtāks ar cilvēkiem, vismaz ar saviem mīļajiem un draugiem, viņi spēs atvērt tev jaunu pusi.

Leave a Comment