Vēzim emocionāls izaicinājums, bet Skorpionam lielas izredzes: Dienas prognoze 21. oktobrim visām zīmēm

Eksperte Irina Bogdana piedāvāja savas prognozes katrai zvaigžņu zīmei pirmdienai, 2024. gada 21. oktobrī. Viņas ieteikums šajā dienā ir skaidrs – atbrīvoties no pašapmāna un ilūzijām, lai varētu virzīties uz priekšu ar lielāku skaidrību un apņēmību.

Detalizētāku prognozi izstrādāja žurnālisti no portāla Džentlmenis.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šodien var saskarties ar savām viltībām, un tev nesanāks gūt panākumus, izmantojot negodīgas metodes.

Tomēr tu nelabprāt meklēsi attaisnojumus, jo uzskatīsi, ka mērķis attaisno līdzekļus. Vainas apziņa, visticamāk, tevi neapgrūtinās.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem šodien būs jāpieņem svarīgi lēmumi, un atpūta nebūs iespējama. Taču tu spējīgi risināsi visus uzdevumus un būsi tur, kur jābūt.

Vakarā tevi gaida patīkami pārsteigumi, un mīļotais cilvēks spēs tevi iepriecināt.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Šodien Dvīņi var piedzīvot vilšanos, kas saistīta ar kādu konkrētu lietu vai notikumu, kas var ietekmēt viņu garastāvokli.

Tomēr tev būs iespēja ātri pārvarēt šīs negatīvās emocijas, ļaujot sev pievērsties aizraujošākām aktivitātēm vai negaidītām situācijām savā profesionālajā dzīvē.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēža zīmē dzimušajiem šī diena solās būt pilna ar emocijām un satraukumu. Tāpēc, lai izvairītos no iespējamām kļūdām, ir ļoti svarīgi rūpīgi pārdomāt katru savu rīcību.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas šodien var sagaidīt veiksmīgu dienu. Tev būs jātiek galā ar kādu senāku un sarežģītāku uzdevumu, taču beidzot tu spēsi to atrisināt.

Tajā pašā laikā vari kļūt īpaši aizdomīgs un grūtāk uzticēties apkārtējiem. Varbūt būtu prātīgi dažkārt atslābināties un izrādīt lielāku uzticību cilvēkiem ap tevi.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas vīrieši šodien var būt īpaši strauji savās izpausmēs, kas var novest pie tā, ka viņi netīšām kādu aizvainos.

Pastāv iespēja, ka tevi var apsūdzēt par lietām, ar kurām tev nav nekāda sakara. Tomēr tu spēsi aizsargāt savu reputāciju un pierādīt savu nevainību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment