Mūsu iepriekšējās paaudzes uzskatīja, ka 21.oktobra diena var sagādāt nepatīkamus brīžus, ja neievēro šīs paražas

21. oktobrī cilvēki godināja Dabas spēkus. Šī diena bija saistīta ar daudziem stingriem aizliegumiem, kas šodien var šķist dīvaini. Bet mūsu senči centās nerimstoši pildīt visus norādījumus, kas viņiem bija nākuši no neatminamiem laikiem, baidoties no barga soda – posta vai vientulības.

Tautas zīmes 21. oktobrim: ko nedarīt

Šajā  laikā jums ir jārūpējas par savu izskatu. Nedrīkst iziet no mājas netīrās vai saburzītās drēbēs, jo tas radīs finansiālas problēmas. Tiem, kam ir cauras kabatas, draud nabadzība.

Lai nepietrūktu naudas, pēc pusdienām neskaiti banknotes un monētas. Tāpat nav ieteicams lielīties ar savu bagātību un ar kādu dalīties plānos par lieliem pirkumiem.

Diena absolūti nav piemērota nopietniem darījumiem un ieguldījumiem. Arī kreditēšanas jautājumus vajadzētu atlikt uz vēlāku laiku.

Nesāciet biznesu ar cilvēkiem, kurus nepazīstat. Iespējams, ka 21. oktobrī saņemsi izdevīgu piedāvājumu no jauna darba kolēģa vai kaimiņa, ar kuru iepriekš tikai sveicinājies.

Viņa izklāstītais uzņēmums var šķist ļoti vilinošs, taču jums nevajadzētu tam piekrist. Visticamāk, viņi vienkārši vēlas jūs izmantot savām interesēm.

Ja ticat zīmēm, nestrīdieties ar ģimeni un draugiem, jo ​​jūs varat sabojāt attiecības uz ilgu laiku. Nesūdzieties viņiem par dzīvi, nelielieties un nepļāpājiet. Vecajās dienās viņi uzskatīja, ka tie, kas pārkāps šīs instrukcijas, drīz tiks sodīti no Augstāko spēku puses.

Jums jābūt uzmanīgiem ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, ja viņiem ir brūnas acis. Viņi jūs viegli pievils. Izņēmums ir asinsradinieki un tuvi draugi.

Uzskatīja, ka šajā dienā nekad nevajadzētu skumt. Tas padarīs dzīvi vēl grūtāku. 21. oktobrī senatnē bija aizliegts slinkot. Dīkstāve un gulēšana līdz pusdienām ir pirmais solis ceļā uz nabadzību. Naudas veiksme pametīs jūsu māju uz ilgu laiku, ja nestrādāsit visu dienu. Katrā ziņā mūsu senči tā domāja.

Bet ko var darīt, lai piesaistītu veiksmi? Noskaidrosim..

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment