Baltas zeķes būs kā jaunas tikai 15 minūšu laikā – jums būs nepieciešama 1 dabīga sastāvdaļa

Eksperts ir nosaucis labāko veidu, kā mazgāt baltas zeķes, lai “tās būtu pēc iespējas tīrākas”.

Zeķu ražotāja Socks Kick eksperts Baris Atmaka ir ieteicis efektīvu triku, kā 15 minūšu laikā, neizmantojot balinātāju, padarīt baltas zeķes gluži kā jaunas, raksta express.co.uk.

Šis dabīgais līdzeklis ne tikai nodrošinās jūsu zeķu tīrību, bet arī to ilgāku mūžu. Pēc eksperta domām, labākais veids, kā mazgāt baltas zeķes, lai “tās būtu pēc iespējas tīrākas”, ir izmantot citrona sulu.

“Citrona balinošās īpašības padara to populāru lietošanai kopā ar sadzīves tīrīšanas līdzekļiem, kā arī veļas mazgāšanas līdzekļiem. Pirms mazgāšanas zeķu iemērkšana citrona sulā ir izplatīta tīrīšanas metode, kas sniedz ļoti lielu efektu.”

Tiek norādīts, ka ķīmiskie traipu tīrītāji ir ļoti agresīvi pret audumu un var izraisīt nodilumu vai dzeltēšanu, savukārt citronu sula ir “maigs” dabisks līdzeklis, kas tomēr ļoti efektīvi likvidē traipus.

Lai baltas zeķes atkal izskatītos pievilcīgi, izmēģiniet šādu metodi: Izgrieziet zeķes otrādi un ievietojiet tās bļodā ar siltu ūdeni;  pievienojiet trīs ēdamkarotes citrona sulas uz katru litru ūdens; atstājiet zeķes mērcēties vismaz 15 minūtes (īpaši sarežģītu traipu gadījumā būs nepieciešams ilgāks laiks); ievietojiet zeķes veļas mašīnā un ieslēdziet parasto mazgāšanas ciklu.

Pēc mazgāšanas pakariet zeķes žāvēties, vēlams ārā saulē, lai tās būtu pēc iespējas svaigākas. Ja paliek kādi traipi, mēģiniet atkārtotā tīrīšanas reizē izmantot citronskābi, nevis sulu. Tas padarīs rezultātu pilnīgāku un apmierinošāku.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Šī vienkāršā metode iztīrīs pat ļoti nonēsātas zeķes, kas ir ieguvušas izteikti pelēku nokrāsu. Tāpēc izmēģiniet, un dalīties ar rezultātiem komentāros.

 

 

Leave a Comment