Dziedātājs Lauris Reiniks, viesojoties Amerikā, apmeklējis kādu ļoti satraucošu vietu (video)

Foto – ekrānuzņēmums

Latviešu dziedātājs Lauris Reiniks viesojas Amerikā, pie draugu ģimenes. Nesen viņš kopā ar viņiem apmeklējis kādu ļoti interesantu vietu, kura gan varētu kādam šķist arī diezgan satraucoša. Un šajā reizē, bailēm ir pamats.

Lauris publicējis vietnē “Facebook” par šo aizraujošo vietu arī video. Pirms uzsākt ekskursiju turp, viņš stāsta: “Pirmā lieta, kur mēs ejam ir aligatoru ferma. Te, Ziemeļfloridā, nemaz nav tik daudz to krokodilu, tāpēc mēs ejam paskatīties.”

Aligatoru fermas ir specializētas vietas, kur tiek audzēti aligatori. Šīs fermas ir īpaši izplatītas ASV dienvidu štatos – tādos kā Floridā, Luiziānā un Teksasā, kur aligatori ir plaši sastopami arī dabiskajā vidē. Tikmēr aligatoru fermas palīdz uzturēt līdzsvaru populācijā, kā arī novērš pārmērīgu medniecību.

Foto – Pixabay

Lasi vēl: Latviešu populārais dziedātājs Lauris Reiniks Amerikā piedzīvo lielu pārsteigumu

Latviešu dziedātāja Aija Andrejeva piedzīvojusi vienu no savas dzīves lielākajiem sapņiem

Ieejot aligatoru fermā, Lauris filmē kādu nelielu ūdenstilpni, kurai pāri ir tiltiņš, kur tūristi var nostāties un raudzīties lejup. “Gribētu te nopeldēties? Kas te lejā? Aligatoru bari! Viens otram jau virsū uzlīduši! Nedod Dievs, paslīdēt un tur iekrist…”

Foto – Pixabay

Vēlāk visi dodas  uz kādu apskates vietu, kur redzami aligatori zem ūdens. “Šis aligators ir četrus metrus garš. Viņš it kā guļ. Zem ūdens.”

Laika ziņu eksperts Toms Bricis komentē pulksteņa grozīšanu un pāreju uz “ziemas laiku” – Latvijā tas notiks jau svētdien

“Tik daudz aligatorus vienā vietā es nekad nebiju redzējis. Piemēram, pievērsiet uzmanību šai skaistajai ūdenstilpnei… Aligatori vidēji dzīvo no 35 līdz 50 gadiem,” – tā Lauris.

Lūk, kā Lauris Reiniks devās apskatīt aligatoru fermu Floridā:

Leave a Comment