Liama Peina bijusī mīļotā publisko pirmās pārdomas par dziedātāja aiziešanu aizsaulē

Liamam Peinam bijusī partnere pirmo reizi publiski dalās ar savām pārdomām par dziedātāja aiziešanu mūžībā. Šī sēru vēsts sagrāva tūkstošiem cilvēku sirdis. 

Liams Peins aiz sevis atstāja savu 7 gadus veco dēlu Beru, kuru viņš kopīgi audzināja ar bijušo partneri Šerilu Koulu. Peins un Koula pirmoreiz satikās, kad mūziķis 14 gadu vecumā piedalījās “X faktora” atlasē, kur Koula bija viena no žūrijas loceklēm.

Viņi atkal uzsāka kontaktu 2016. gadā un izveidoja romantiskas attiecības, bet izšķīrās pēc dēla piedzimšanas 2017. gadā.

Cenšoties pārvarēt šo pasauli satricinošo notikumu un izdzīvot sēru procesu šajā neaprakstāmi sāpīgajā laikā, Šerila vēlas atgādināt visiem, ka mēs esam zaudējuši cilvēku.

Liams nebija tikai popzvaigzne un slavenība, viņš bija dēls, brālis, tēvocis, mīļš draugs un tēvs mūsu 7 gadus vecajam dēlam. Tagad Šerilas un Liama dēlam nāksies saskarties ar skarbo realitāti, ka viņš vairs nekad nesatiks savu tēvu.

Savas piemiņas vēstules ietvaros viņa izcēla Liama nozīmīgumu savā dzīvē un viņu kopīgajā ģimenē, vienlaikus aicinot sabiedrību ievērot ģimenes privātumu šajā smagajā periodā.

Šis ir šausmīgs laiks ikvienam, kas pazina un mīlēja Liamu. Šerilai sāp sirds, ka jārisina tik grūta situācija, īpaši domājot par kopīgo dēlu. Viņa vēlas sērot klusumā un mierā.

Lasi vēl: Šīs 5 zodiaka zīmes 2025. gadā varētu būt attiecībās ar sev nepiemērotu partneri

Šerila Koula un Liams Peins vienmēr bija cieši sadarbojošies kā līdzvecāki savam dēlam Bēram. 2023. gadā “YouTube” intervijā Peins izteica pateicību Koulai un dalījās savās jūtās par mīlestību un pieķeršanos dēlam. “Viņš uzsvēra, ka dēls ir brīnišķīgs. Viņš aug tik ātri.”

Dažas dienas pēc tam, kad aizsaulē devās Liams Peins, bijušās puišu grupas “One Direction” dziedātājs, viņa tēvs apmeklēja nelaimes vietu. Viņam līdzās bija kāds īpašs cilvēks, kas aizkustināja fanus līdz sirds dziļumiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment