Vienkārši pievienoju sīpoliem mannu: sanāca tik garšīgas kotletītes, ka varētu tās visas apēst viena pati

Tu neticēsi, bet es pagatavoju īstu kulinārijas šedevru, izmantojot sīpolus un mannu. Vienkārši, ātri un fantastiski garšīgi!

Nekavēsimies, ķersimies klāt pie gatavošanas!

Lūk, sastāvdaļas:

3 sīpoli;

1 ķiploku daiviņa;

6 ēdamkarotes mannas;

2 olas;

1 tējkarote sāls;

1 tējkarote paprikas pulvera;

1 tējkarote koriandra;

½ tējkarote maltu melno piparu;

200 mililitru tomātu sulas;

Augu eļļa cepšanai.

Pagatavošanas gaita:

Ņemam trīs sīpolus un smalki sagriežam.

Sasmalcinātos sīpolus pārliekam bļodā un pievienojam caur presi izspiestu ķiploka daiviņu.

Pievienojam sešas ēdamkarotes mannas un visu kārtīgi samaisām.

Sakuļam divas olas ar sāli un pievienojam sīpolu masai.

Rūpīgi samaisām bļodas saturu. Bļodu pārklājam ar pārtikas plēvi un atstājam uz 15 minūtēm.

Pēc tam pievienojam bļodā garšvielas: pa tējkarotei paprikas un kaltēta koriandra, kā arī nedaudz maltu melno piparu. Visu kārtīgi samaisām, lai sastāvdaļas vienmērīgi sadalītos.

Pannā uz vidējas uguns uzkarsējam augu eļļu.

Ar karoti no iegūtās masas veidojam kotletes.

Apcepam porcijās no abām pusēm, kamēr kotletes kļūst zeltaini brūnas.

 

Visas apceptās kotletes liekam pannā un pārlejam ar glāzi tomātu sulas.

Uzliekam pannai vāku un sautējam uz lēnas uguns 15 minūtes.

Gatavs! Labu apetīti!

 

Ja tev patika šī neparastā recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos! Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!

Leave a Comment