4 efektīvas metodes, kā panākt, lai karotes un dakšiņas atkal spīdētu

Nerūsējošā tērauda galda piederumu sākotnējā spīduma atjaunošana nepavisam nav grūta. Lietas, kas atrodas teju katrā virtuvē, palīdzēs jums to izdarīt ātri un sekmīgi.

Kā tīrīt nerūsējošā tērauda ierīces

Pirmā iespēja ir mērcēt galda piederumus galda etiķī. Iegremdējiet galda piederumus uz 30 minūtēm etiķī, pēc tam noskalojiet zem tekoša ūdens un noslaukiet. Vai arī varat noslaucīt piederumus ar etiķī samērcētu drānu, pēc tam noskalot un noslaucīt.

Otrkārt, jūs varat izmantot citronu. Pārgrieziet citronu uz pusēm un berzējiet ar griezuma vietu pāri galda instrumentiem. Pēc dažām minūtēm noskalojiet zem tekoša ūdens un noslaukiet.

Trešā iespēja ir cepamā soda. Sajauciet ēdamkaroti cepamās sodas ar ūdeni, līdz tā kļūst par pastu. Galda piederumiem uzklājiet cepamo sodu un atstājiet 10-15 minūtes. Noņemiet sodu ar mitru drānu un noslaukiet instrumentus.

Ceturtkārt, kartupeļu novārījums ir arī ļoti efektīvs līdzeklis nerūsējošā tērauda piederumu tīrīšanai. Iemērciet piederumus kartupeļu novārījuma šķidrum 30 minūtes, tad noskalojiet ar ūdeni un noslaukiet.

Papildu padomi

Neliels daudzums koksnes pelnu uz lupatiņas var kalpot kā pulēšanas līdzeklis. Berzējiet piederumus, līdz tie spīd un pēc tam noskalojiet. Tāpat varat iemērkt piederumus kolā uz dažām minūtēm. Pateicoties kolas skābajām īpašībām, tā palīdz noņemt traipus.

Pēc tīrīšanas uzklājiet pavisam nelielu daudzumu eļļas uz tīras drānas un noslaukiet piederumus. Tas palīdzēs saglabāt to spīdumu ilgāk.

Regulāri noskalojiet galda piederumus pēc lietošanas, lai novērstu traipu veidošanos. Izvairieties no ilgstošas saskares ar ūdeni un mitrumu, lai neradītu ūdens plankumus. Pēc mazgāšanas vienmēr nosusiniet galda piederumus ar tīru dvieli.

Ar šīm metodēm jūs varat viegli panākt, ka jūsu galda piederumi izskatās gluži kā jauni.

 

 

Leave a Comment