Kuram gan nepatīk marinēti sīpoli? Nu, par to es runāju… mans vīrs bez tā nesēž pie galda, es to visu laiku gatavoju, man tas vienmēr ir ledusskapī.
Izcila uzkoda, jo ilgāk stāv, jo garšīgāka kļūst, lai gan nav ilgi jāstāv, ļoti ātri aizlido, starp citu, jāgatavo katru otro dienu, vai katru dienu, par laimi ātri pagatavo. Kopumā sīpoli ir ļoti noderīgi, ne velti saka, ka sīpoli ārstē septiņas kaites…
Vai jums garšo marinēti sīpoli? Cik bieži jūs gatavojat? Ir daudz veidu, kā pagatavot marinētus sīpolus, katrai saimniecei ir sava gatavošanas metode, un, protams, visgaršīgākā. Tāpēc šodien es vēlos dalīties ar jums ar savu gatavošanas metodi.
Izvēlamies stiprus sīpolus un bez asarām nomizojam. Skatiet iepriekš, kā to izdarīt. Tagad sagrieziet sīpolu plānos gredzenos vai pusgredzenos, kā vēlaties.
Viegli mīciet ar rokām, tāpēc sīpols būs mīkstāks un maigāks.
Tagad par rūgtumu. Katram ir dažādas gaumes, vieniem patīk rūgtums, citiem otrādi. Ir dažādi veidi.
1 veids. Pārlej ar verdošu ūdeni
2. metode. Izskaloto sulu noskalo zem tekoša ūdens.
3 ceļi. Uzglabāt ledus ūdenī
Kādas metodes jūs zināt?
Tātad, sīpoli ir nomizoti, sasmalcināti, samīcīti, tagad izvēle ir jūsu ziņā, noņemt rūgtumu vai nē. Piemēram, man nepatīk sīpolu rūgtums salātos, tāpēc sīpolus apleju ar verdošu ūdeni, lai tie mīkstinātu un noņemtu rūgtumu.
Lasi vēl: Kartupeļi nedīgst un nebojājas: gudrs triks, lai novērstu kartupeļu dīgšanu ziemas uzglabāšanas laikā
Un tagad ķeramies pie pašas labākās receptes!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Eksperti ceļ trauksmi – mežos sācis ziedēt augs, kas parasti uzzied tikai pavasarī: tas ir viens no indīgākajiem augiem Latvijāby Laura Blūma
- Vilku uzbrukumi mājlopiem Latvijā turpina pieaugt – skaidrojam vienu no iemesliemby Laura Blūma
- Kāda ”Swedbank” kliente savā pastkastē saņēmusi no bankas ļoti dīvainu sūtījumuby Sandra Ločmele