Bekonā ietīti vistas rullīši ar saulē kaltētiem tomātiem un sieru – neparasta karstā ēdiena recepte

Pagatavojiet maigus vistas gaļas rullīšus, kas lieliski sader ar jebkuru piedevu vai ar svaigiem vai sautētiem dārzeņiem.

Uz pikantās vistas filejas uzliek pikantu tomātu šķēlītes, baziliku un sieru, ietin bekonā un cep cepeškrāsnī. Rezultātā jūs iegūsiet lielisku, gana sātīgu un dažādām garšām bagātīgu ēdienu. Lai arī var šķist sarežģīti, tomēr šī ēdiena pagatavošana ir viegla un loģiska, bet iznākums izcils.

Sastāvdaļas vistas rullīšiem

Vistas fileja – 2 gabali

Saulē kaltēti tomāti – 100 g

Cietais siers – 100 g

Nesālīts bekons – 150 g

Malti melnie pipari pēc garšas

Sāls pēc garšas

Augu eļļa pannas ietaukošanai

Spināti vai baziliks ķekars (var būt arī citi zaļumi pēc savas izvēles)

Vistas rullīšu pagatavošanas gaita

Uz rupjas rīves sarīvējiet cieto sieru. Saulē kaltētus tomātus sagriež divos gabaliņos. Nomazgājiet vistas fileju un nosusiniet ar papīra dvieli. Pārklājiet ar plēvi un viegli izklapējiet ar virtuves āmuru.

Vistas fileju apkaisa ar sāli un pipariem. Pa virsu liek smalki sagrieztus garšaugus, saulē kaltētus tomātus un sarīvētu cieto sieru.

Sagatavotās vistas filejas sarullē rullīšos. Svarīgi pildījumu likt nedaudz nost no malām, lai rullējot tad neiet pāri. Tad sarullētās vistas filejas ietin bekonā, nedaudz pievieno sāli un piparus pēc savas gaumes un liek cepamajā traukā, kas ietaukots ar augu eļļu.

Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem pēc Celsija, 30-35 minūtes. Pēc noteiktā laika bekonam vajadzētu būt ar patīkami zeltainu garoziņu.

Varat ņemt vērā, ka vistas filejas vietā var izmantot tītara fileju, kas varētu piešķirt nedaudz sātīgāku garšu.

 

 

Leave a Comment