Draugi, vai varat iedomāties? Tikai bundža iebiezināta piena un divas olas, un 10 minūšu laikā uz jūsu galda ir vesels “kalns” garšīgu konditorejas izstrādājumu! Jā, tas ir iespējams, un es vēlos dalīties ar jums ar šo vienkāršo un ātro recepti.
Tam ir salda, pienaina un karameles notīm bagāta garša, kas lieliski papildina kūkas, cepumus un citus desertus. Iebiezinātais piens palīdz saglabāt konditorejas izstrādājumus mitrus un mīkstus, jo satur daudz cukura un piena tauku.
Tā augstais cukura saturs nozīmē, ka tas var aizvietot daļu vai pat visu cukuru receptē, vienlaikus piešķirot krēmīgu tekstūru. Tā konsistence palīdz saistīt sastāvdaļas, padarot mīklu viendabīgāku un gludāku.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās
Kā pagatavot:
1. Parocīgā bļodā saputojiet divas olas un pievienojiet šķipsniņu sāls. Ieberam paciņu vaniļas cukura (vai pievienojam šķipsniņu vanilīna) – tas piešķirs mūsu mīklai patīkamu aromātu.
2. Ņemiet piena kārbu, atveriet to, ielejiet saturu bļodā ar olām. Visu kārtīgi saputo ar putojamo slotiņu vai mikseri līdz viendabīgai masai.
3 Tagad ir kārta miltiem: izsijājiet tos pakāpeniski, lai mīkla kļūtu gaisīga. Kopā ar miltiem pievienojiet 10 gramus cepamā pulvera.
Sievietes Latvijā joprojām turpina nēsāt šādas lietas, lai arī ārzemēs tās jau sen izmestas
4. Mīcīt mīklu vispirms ar lāpstiņu un pēc tam ar rokām. Tai ir jātop mīkstai un nedrīkst pielipināt pie rokām. No gatavās mīklas izveidojiet bumbu.
Tālāk seko ļoti svarīgs solis
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk